Usein kysyttyä

Askarruttaako mieltä? Vilkaise alta usein kysytyt kysymykset. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ole meihin yhteydessä!

Jos kerran sisältö on silkkaa hyvää, mitenkä kuoret?

Suurin osa Aito-tuotteista pakataan ekologisiin kartonkipakkauksiin, jotka ovat paitsi helppoja kierrättää, myös logistisesti erittäin tehokkaita.

Sopivatko Aito-tuotteet kaikenikäisille?

Tuotteet soveltuvat yli 1-vuotiaiden ruokavalioon.

Miten Aito-tuotteet soveltuvat vegaaniseen ruokavalioon?

Kaikki Aito-tuotteet on valmistettu maailman paraslaatuisimmasta kaurasta, mitään eläinperäistä lisäämättä. Siksi ne sopivatkin täydellisesti vegaaniseen ruokavalioon.

Voiko keliaakikko käyttää Aito-tuotteita?

Suuri osa Aito-tuotteista, kuten kaikki Aito-kauravälipalat, Aito Kauraruoka -ruoanvalmistustuotteet, Aito Kaura Vaniljakastike, Aito Kauravispi, Aito Kaurajuoma ja Aito Kaurajuoma Barista ovat gluteenittomia, eli ne sopivat hyvin myös keliaakikoille. Tarkista tuotteen gluteenittomuus aina pakkauksen gluteeniton-merkinnästä.

Onko maitoallergisen turvallista käyttää Aito-tuotteita?

Aito-tuotteet ovat aina maidottomia.

Miten tuotteiden pakkaukset voi kierrättää?

Aito-tuotteet pakataan ympäristöystävällisiin Tetra Pakin kartonkipakkauksiin. Aito Kaurajuomien pakkaukset, Kauraruoka-pakkaukset sekä 1 litran Kauravälipala-pakkaukset voi kierrättää sellaisenaan kartonginkeräykseen. Korkin voi palauttaa muovi- tai energiajätteen keräysastiaan, tai sen voi jättää kiinni tölkkiin ja kierrättää tölkin mukana kartonkijätteen keräysastiaan. Kierrätysprosessissa kuidusta valmistetaan uusia kartonkipakkauksia, ja pakkausta suojaava ohut muovikerros ja korkki käytetään energiana.

Aito-kauravälipalojen pikarit lajitellaan kartonkikeräykseen ja kansi kierrätetään metallijätteeseen.