Aito Kauravälipala Hilla

Mitäs me maidolla, kun on olemassa niinkin mainio juttu kuin kotimaisesta kaurasta valmistettu Aito Kauravälipala. Sitä sopii nauttia aina, kun tekee mieli raikasta makupalaa. Aito Kauravälipala Hillassa maistuu hurmaavan marjaisa hilla, ja tuote on reseptiuudistuksen myötä nyt myös gluteeniton.

Aito Kauravälipala Hilla on muuten Aito-brändin lähettilään Enni Rukajärven suunnittelema!

Ainekset

Kaurapohja (vesi, gluteeniton täysjyväkaura 8,5 %), marjavalmiste (vesi, sokeri, hilla, stabilointiaine (pektiini), luontainen aromi, väri (karotenoidit)), muunnettu tärkkelys, rypsiöljy, stabilointiaine (pektiini), suola, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapate. Tuote sisältää 3 % hillaa.

Säilytys

Aito Kauravälipala Hilla 150 g. Jääkaapissa +2 – +8°C.

Valmistusmaa Suomi.

Aito-kauravälipalat ovat nyt myös gluteenittomia! Kaupoista saattaa vielä löytyä vanhalla reseptillä valmistettuja tuotteita, jotka eivät ole gluteenittomia. Tarkista tuotteen gluteenittomuus aina pakkauksen etuosan gluteeniton-merkinnästä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 328 kJ / 78 kcal
Rasva

-josta tyydyttynyttä

2,3 g

0,2 g

Hiilihydraatit

-josta sokereita

13 g

7,3 g

Ravintokuitu 1,0 g
Proteiini 0,9 g
Suola 0,13 g
Laktoosi 0 g / 100 g

 

Reseptejä tuotteesta

Hillapiiras

Hillatuorepuuro

Nopea granola ja banana split