Vaahtoutuva Aito Kaura Vaniljakastike

Mikä onkaan raparperipiiraan, sacherkakun ja omenapiirakan paras kaveri? Vastausta ei tarvitse kauaa lypsää, se on vaniljakastike. Ja kun leivonnaisen päälle valuttaa Aito Kaura Vaniljakastiketta, ei lehmääkään tarvitse lypsää. Uudistunut Aito Kaura Vaniljakastike on paitsi maidoton ja laktoositon, nyt myös gluteeniton ja vaahtoutuva! Aito Kaura Vaniljakastike on heti käyttövalmis sellaisenaan tai vaahdotettuna.

Ainekset

Kaurapohja (vesi, gluteeniton täysjyväkaura 5 %), kokonaan kovetettu kasvirasva (kookos), sokeri, emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, E481), stabilointiaineet (E464, gellaanikumi), happamuudensäätöaineet (natriumfosfaatti, natriumsitraatti), luontainen aromi (vanilja), suola, väri (karotenoidit).

Säilytys

Vaahtoutuva Aito Kaura Vaniljakastike 250 ml. Jääkaapissa +2 – +8°C. Avattuna jääkaapissa noin 5 vrk. Maidoton.

Valmistusmaa Suomi.

Uudistunut Aito Kaura Vaniljakastike on nyt myös vaahtoutuva ja gluteeniton! Kaupoista saattaa löytyä vielä vanhalla reseptillä valmistettuja Aito Kaura Vaniljakastike -pakkauksia, jotka eivät ole gluteenittomia tai vaahtoutuvia. Tarkista gluteeniton-merkintä pakkauksen etupuolelta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 664 kJ / 159 kcal
Rasva

-josta tyydyttynyttä

12 g

12 g

Hiilihydraatit

-josta sokereita

12 g

11 g

Ravintokuitu < 1,0 g
Proteiini 0,3 g
Suola 0,31 g
Laktoosi 0 g / 100 g

Reseptejä tuotteesta

Punaherukkavispipuuro

Hedelmämurupaistos

Banaanijäätelöpuikot