Vihreä pastasalaatti
Täyteläinen vihreä pastasalaatti valmistuu hetkessä! Valmista pesto pinaatista tai villiyrteistä, kuten nokkosesta, ja sekoita pastan joukkoon. Tämä pestopasta valmistuu hetkessä ja onnistuu myös täysin maidottomana ja vegaanisena.
Valmistusaika: 10 min
AINEKSET:
- 3 dl baby-pinaatin lehtiä tai ryöpättyä nokkosta
- 3 dl basilikan lehtiä
- 1 dl manteleita tai auringonkukansiemeniä
- 3 rkl ravintohiivahiutaleita tai raastettua parmesaania
- 1-2 valkosipulin kynttä
- n.½ tl suolaa
- 1,5 dl Fazer Aito Kauraruoka maustamaton
- (gluteenitonta) pastaa
OHJEET:
Sekoita tehosekoittimessa kaikki ainekset yhteen, kunnes seos on karkeaa kastiketta. Maista ja lisää suolaa, jos tarvitaan. Käytä pestoa kylmän tai lämpimän pastan kanssa tai muun ruoan lisukkeena.
Testaa pestoon myös juustonmakuista Fazer Aito Kauraruokaa.
Vinkki: Saat pestoon syvempää pähkinäistä makua, jos paahdat manteleita tai siemeniä kuumalla kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan.
