Vegaaninen omeletti

Voiko vegaaninen, juustonmakuinen munakas / omeletti syntyä ilman maitoa, kananmunia tai juustoa? Tietysti! Kikhernejauhoilla ja Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuisella onnistut saamaan kermaisen täyteläisen, mutta maidottoman munakkaan.

Valmistusaika: n.15 minuuttia

 

Ainekset:

  • 2,5 dl kikhernejauhoja
  • 1 rkl ruohosipulia silputtuna
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • rouhaisu mustapippuria
  • 1,5 dl Fazer Aito Kauraruoka juustonmakuinen
  • 1 dl vettä
  • öljyä paistamiseen

Täytteeksi:

  • muutama broccolinin varsi
  • herneitä
  • tomaattia
  • (vegaanista) feta
  • ruohosipulia

 

Ohjeet:

Sekoita yhteen kikhernejauhot, ruohosipuli, timjami, leivinjauhe ja suola. Sekoita joukkoon Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen ja vesi.

Kuumenna pannulla öljyä ja kaada noin puolet taikinasta pannulle. Anna paistua miedolla lämmöllä noin 2 minuuttia per puoli, tai kunnes omeletti on ruskistunut hieman.

Tarjoile omeletti lämpimänä täytteiden kanssa.

 

Vinkki: Jos haluat omeletista kananmunan makuista, käytä kala namak -suolaa eli mustaa suolaa, joka on intialaista hieman savun- ja rikinmakuista mineraalisuolaa.

 

 

 

Fazer Aito Vegaaninen omeletti

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen