Tuorepuuro x 3

Tuorepuuroa voi muunnella loputtomiin, mutta puuron perusresepti on yksinkertainen. Trendikäs ja maukas tuorepuuro sekoitetaan illalla, annetaan tekeytyä yön yli jääkaapissa ja nautitaan aamulla. Näin syntyy helppoa, hyvää ja vaihtelevaa aamiaista. Tuorepuuro on myös helppo ottaa mukaan vaikka töihin iltapäivän välipalaksi. Eri tavoin maustamalla ja höystämällä saa puurosta aina eri makuista! Oikein hyvä tuorepuuro syntyy Fazer Aito Kaurajuomaan, lisää täyteläisyyttä saat käyttämällä Fazer Aito Kaurajuoma Baristaa. Kokeile, niin löydät suosikkisi!

Valmistusaika: 15 min + tekeytymisaika vähintään 2 tuntia

Ainekset:

Tuorepuuron perusresepti yhdelle

Ohjeet:

Perustuorepuuron joukkoon voi myös laittaa n. 1/4 tl aitovaniljajauhetta makua antamaan ja n. ½ rkl chiansiemeniä, jotta koostumuksesta tulee paksumpaa ja puurosta entistä ravitsevampaa.

Koostumuksesta saa myös täyteläisempää käyttämällä puolet Fazer Aito Kaurajuomaa ja puolet Aito Kauravälipalaa. Jos haluat puurosta gluteenitonta, käytä gluteenittomia kaurahiutaleita.

Ohje: Sekoita kaikki ainekset yhteen ja anna tekeytyä hyvin peitettynä jääkaapissa yön yli tai vähintään 2 tuntia. Nauti tuorepuuro esimerkiksi tuoreiden hedelmien ja marjojen kera.

Tai voit kokeilla näitä vaihtoehtoja:

 

Banaani-pähkinävoi tuorepuuro

  • Tuorepuuropohja
  • ½ tl kanelia
  • puolikas banaani tai yksi pieni banaani muussattuna + banaaniviipaleita päälle
  • 1-2 rkl pähkinävoita

Marjatuorepuuro

  • Tuorepuuropohja
  • ¼ tl jauhettua kardemummaa
  • 1 dl marjoja (pakaste tai tuore) + 0,5 dl marjoja päälle

Kaakaotuorepuuro

  • Tuorepuuropohja
  • 1 rkl Fazer kaakaojauhetta
  • 1-2 tl lisämakeutusta
  • 1-2 rkl pähkinävoita
  • rouhittua Fazer Pure Dark suklaata

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Fazer Aito Kaurajuoma Barista