Tiramisu trifle

Fazer Aito Kauravaniljaa maustamalla saat helpon ja herkullisen jälkiruoan, jonka voi kasata Tiramisun tapaan suureen kulhoon kahviin kastettujen keksien kanssa. Tämä maidoton jälkiruoka, jossa maistuu ihanasti vanilja, kaakao ja kahvi vie kielen mennessään!

Ainekset

(8 annosta)

Vaalea vaahto:

Kaakaovaahto:

Keksikerros:

Lisäksi:

Ohjeet:

Vaahdota kaksi purkkia Fazer Aito Kauravaniljaa ja vispaa joukkoon Yosa Greek Style sekä tomusokeri. Vaahdota toisessa kulhossa yksi purkki Fazer Aito Kauravaniljaa, kaakaojauhe sekä tomusokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita yhteen kahvi, kaakaojauhe ja tomusokeri. Kasta keksejä kahviin, ja anna liota, kunnes keksit pehmenevät. Asettele kulhon pohjalle kahviin kastettuja keksejä. Voit myös kaataa kahviseosta keksien päälle, jotta ne pehmenevät vielä enemmän jälkiruoan tekeytyessä kylmässä.

Laita seuraavaksi kerros vaaleaa vaahtoa, sitten kaakaovaahtoa ja sen jälkeen taas keksikerros. Toista, kunnes kaikki ainekset on käytetty. Jätä viimeiseen kerrokseen vaaleaa vaahtoa, jonka voit pursottaa koristeellisesti. Siivilöi vielä kaakaojauhetta päälle.

Jälkiruoka on heti valmis, mutta voit myös antaa sen tekeytyä ja maustua kylmässä hyvin peitettynä muutaman tunnin ajan.

 

Fazer Aito Tiramisu

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaitto ja leivonta

Fazer Aito Kauravaniljakastike