Täytetyt suippopaprikat

Herkulliset kaurapalalla ja yrteillä täytetyt paprikat saa ihanaa makua Aito Kauraruoka juustonmakuisesta.  Nämä kasvistäytteiset paprikat ovat vallattoman helppoja tehdä ja ne ovat sitäpaitsi täysin vegaanisia ja gluteenittomia!

Valmistusaika: 35 min
vegaaninen ja gluteeniton

Ainekset (4-6:lle)

  • 1,5 dl Fazer Ruokakauraa
  • 6 suippopaprikaa
  • n. 150g kasviproteiinia maun mukaan
  • ½ rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1/8 tl valkopippuria
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl kuivattua basilikaa
  • 2,5 dl Fazer Aito Kauraruoka juustonmakuinen
  • Tarjoiluun: tuoreita yrttejä esim.timjamia

Ohjeet

Keitä Fazer Ruokakaura ohjeen mukaan. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Puolita suippopaprikat ja poista sisus. Asettele paprikat leivinpaperille uunipellille. Asettele valitsemasi kasviproteiini kulhoon.

Pilko sipulit ja valkosipuli. Kuullota sipuleita öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää kasviproteiini, mausteet, Aito Kauraruoka ja keitetty Fazer Ruokakaura. Keitä täytettä kokoon muutaman minuutin ajan välillä sekoitellen.

Täytä suippopaprikat seoksella ja paista uunissa 20 minuuttia. Viimeiset noin 5 minuuttia voit laittaa grillivastuksen päälle, jotta paprikat saavat lisäväriä. Koristele paprikat tuoreella timjamilla.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen