Suklaamousse

Tästä ei enää suklaamousse helpommaksi muutu! Fazer Aito Kauravispi tuo tähän jälkiruokaan ihanaa kuohkeutta.

Ainekset

Koristeluun

  • ½ appelsiinin kuori
  • 30 g kokonaisia hasselpähkinöitä

Ohjeet

Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja sulata mikrossa mikron kestävässä kulhossa. Suklaa palaa helposti, joten sulata suklaata 30 sekuntia kerrallaan. Anna suklaan jäähtyä hieman, noin 5 minuuttia.

Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa. Irrota vaniljansiemenet veitsenkärjellä ja laita samaan kulhoon Fazer Aito Kauravispin kanssa. Vaahdota Fazer Aito Kauravispi kevyeksi vaahdoksi. Lisää suklaa vaahtoon varovasti kääntäen.

Koristele suklaamousse esimerkiksi appelsiininkuorella ja paahdetuilla hasselpähkinöillä.

Näin paahdat pähkinät:

Laita pähkinät kuivalle paistinpannulle (ei voita, eikä öljyä) ja paahda pähkinöitä miedolla lämmöllä, kunnes pähkinät saavat väriä. Pähkinät palavat helposti, joten vahdi pähkinöitä koko ajan.

Suklaamousse

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaitto ja leivonta

Fazer Aito Kauravispi