Suklaahippuletut

Maidottomat suklaahippuletut vievät kielen mennessään! Taikina valmistetaan Fazer Aito Kaurajuomaan, sisään murustetaan Fazerin tummaa suklaata ja koko komeus kruunataan Fazer Aito Kaurakaakaokastikkeella. Helppoa ja oi miten herkullista. Ja vieläpä vegaanista!

 

25 lettua

Valmistusaika: 45 min

Tarvitset hyvän pinnoitetun pannun, jolla voit paistaa letut ilman rasvaa.

 

Ainekset

ohjeet

Sekoita kulhossa kuivat aineet: jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola.

Sekoita joukkoon kaurajuoma, öljy ja lopuksi suklaahiput.

Ota lettutaikinasta noin 1,5 rkl per lettu ja paista lettupannulla (ilman rasvaa) pienellä tai keskilämmöllä 1-2 minuuttia per puoli, tai kunnes lettu on ruskistunut.

Tarjoile letut vaahdotetun Fazer Aito Kaurakaakaokastikkeen kanssa.

Fazer Aito Suklaahippuletut

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Fazer Aito Kaurajuoma

Jälkiruoat

Fazer Aito Kaurakaakaokastike