Suklaahippuletut
Maidottomat suklaahippuletut vievät kielen mennessään! Taikina valmistetaan Fazer Aito Kaurajuomaan, sisään murustetaan Fazerin tummaa suklaata ja koko komeus kruunataan Fazer Aito Kaurakaakaokastikkeella. Helppoa ja oi miten herkullista. Ja vieläpä vegaanista!
25 lettua
Valmistusaika: 45 min
Tarvitset hyvän pinnoitetun pannun, jolla voit paistaa letut ilman rasvaa.
Ainekset
- 4 dl vehnäjauhoja
- 0,5 dl sokeria
- 3 tl leivinjauhetta
- 0,5 tl suolaa
- 4 dl Fazer Aito Kaurajuomaa
- 4 rkl rypsiöljyä tai sulatettua kookosöljyä
- 2 dl (n.100 g) pieneksi pilkottua Fazer Pure Dark -suklaata
- 2,5 dl (1 purkki) Fazer Aito Kaurakaakaokastiketta
ohjeet
Sekoita kulhossa kuivat aineet: jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola.
Sekoita joukkoon kaurajuoma, öljy ja lopuksi suklaahiput.
Ota lettutaikinasta noin 1,5 rkl per lettu ja paista lettupannulla (ilman rasvaa) pienellä tai keskilämmöllä 1-2 minuuttia per puoli, tai kunnes lettu on ruskistunut.
Tarjoile letut vaahdotetun Fazer Aito Kaurakaakaokastikkeen kanssa.
