Sienitortillat

Sienitortillat valmistuvat näppärästi syksyn sienisadosta. Hauduta sienet Aito Kauraruoassa ja kokoa täyteläisen kermaiset tortillat, ilman kermaa! Voit käyttää herkullista sienikastiketta myös pastan tai riisin kanssa.

Ainekset (2 annosta)

  • 200 g tuoreita herkkusieniä tai kantarelleja
  • 1 pieni sipuli
  • 1 rkl tamari-soijakastiketta (gluteeniton)
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • pari ripausta suolaa ja mustapippuria
  • 1 purkki Aito Kauraruoka maustamaton (gluteeniton)
  • öljyä paistamiseen
  • Lisäksi: gluteenittomia tortilloja, salaattia, korianteria, raastettua punakaalia, limeä ja vegaanista juustoraastetta

Pese sienet ja pilko ne pieniksi viipaleiksi. Pilko sipuli. Lämmitä pannulla tilkka öljyä ja paista ensin sipuleita muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä. Laita sipulit sivuun hetkeksi, lisää pannulle öljyä ja paista sieniä kuumalla pannulla, kunnes ne ruskistuvat. Lisää tamarikastike ja jatka paistamista. Kaada pannulle Aito Kauraruoka, lisää mausteet ja sipulit ja anna hautua n. 5 minuuttia, kunnes kastike paksuuntuu.

Lämmitä tortillat. Laita tortillan väliin kermaista sienikastiketta, juustoraastetta ja raikkaita kasviksia. Purista vielä hieman limenmehua joukkoon ja nauti!

Herkulliset sienitortillat saavat täyteläisyyttä Aito Kauraruoka -ruoanvalmistustuotteesta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauraruoka