Puolukkainen pannukakku
Tämä vegaaninen pannukakku hurmaa helppoudellaan ja syksyisellä maullaan. Fazer Aito -tuotteilla loihdit herkullisen, kuohkean ja maidottoman pellillisen puolukkaista pannukakkua. Koko komeuden kruunaa Fazer Aito Kauravaniljakastike.
Ainekset:
(1 pellillinen)
- 7 dl Fazer Aito Kaurajuomaa
- 2 dl Fazer Aito Kauravälipalaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 1 dl sokeria
- ½ tl suolaa
- 50 g sulaa maidotonta margariinia
- 2 dl puolukoita
- Tarjoiluun: Fazer Aito Kauravaniljakastike
OHJEET:
Lämmitä uuni 225 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Sekoita kulhossa Fazer Aito Kaurajuoma ja Fazer Aito Kauravälipala. Lisää jauhot, sokeri ja suola pikkuhiljaa taikinan joukkoon vatkaten ja sekoita taikinaan lopuksi sula margariini. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
Kaada taikina uunipellille ja ripottele päälle puolukat. Paista pannukakkua noin 25 minuuttia tai kunnes se on jähmettynyt ja saanut väriä reunoilta. Pannukakku jähmettyy vielä jäähtyessään.
Vaahdota Fazer Aito Kauravaniljakastike ja nauti puolukkapannukakun kanssa.
