Pehmeän pippurinen parsakaalipasta

Pasta ihanan pehmeän pippurisella ja täyteläisellä kastikkeella saa rapeutta paistetusta parsakaalista. Tämä helppo resepti onnistuu kotona hetkessä ja on täysin maidoton ja vegaaninen!

Ainekset (4 annosta)

Kastike

  • 500 g (noin. 2 kpl) parsakaalia
  • 4 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1 tl jauhettua mustapippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä paistamiseen
  • 2 prk (500 ml) Fazer Aito Kauraruoka Pippuri
  • 1 sitruuna, raastettua kuorta ja puristettua mehua
  • suolaa

 

  • 500 g tuorepastaa
  • 65 g babypinaattia

OHJEET

Pilko parsakaalit pieniksi paloiksi ja säästä vähän parsakaalin latvaa koristelua varten.

Paista parsakaalipaloja ja valkosipulia oliiviöljyssä noin 4 minuuttia. Mausta mustapippurilla. Kaada joukkoon Fazer Aito Kauraruoka Pippuri, laske lämpöä ja anna hautua kunnes parsakaali on sopivan pehmeää. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.

Mausta parsakaalikastike raastetulla sitruunankuorella, sitruunanmehulla ja suolalla. Kaada kastikkeen sekaan pasta ja babypinaatti, ripottele raakoja parsakaalin latvapaloja pinnalle. Ruoka on valmis nautittavaksi!

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauraruoka Pippuri