Pannukakku

Perinteinen pannukakku onnistuu myös täysin ilman maitoa! Aito Kaurajuoma tuo pannukakkuun täyteläistä ja makeaa makua. Kruunaa maidoton pannari helposti vaahtoutuvalla, kuohkealla ja maidottomalla Aito Kauravispillä.

Ainekset

  • 8 dl Aito Kaurajuomaa
  • 3 kananmunaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl jauhettua kardemummaa
  • 1 tl suolaa
  • 0,5 dl juoksevaa / sulatettua margariinia tai öljyä
  • Tarjoiluun: marjoja tai hedelmiä ja Aito Kauravispiä

OHJEET

Esilämmitä uuni 225 asteeseen. Sekoita vispilällä Aito Kaurajuoma ja kananmunat. Sekoita toisessa kulhossa yhteen kuivat aineet. Lisää muna-kaurajuomaseos kuivien aineiden joukkoon ja lopuksi margariini tai öljy. Anna taikinan tekeytyä jääkaapissa n. 20 minuuttia.

Kaada pannukakkutaikina uunipellille, joka on vuorattu leivinpaperilla tai voideltu hyvin kauttaaltaan. Paista pannukakkua 225 asteessa 30 minuuttia.

Vaahdota Aito Kauravispi ja tarjoile pannukakku Kauravispin ja marjojen kanssa.

Maidoton pannukakku saa täyteläisyyttä Aito Kaurajuomasta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Aito Kaurajuoma

Ruoanlaittotuotteet

Aito Kauravispi