Mustikkatuorepuuro vaniljakermalla

Aito Kaurajuoma Mustikka sopii välipalaksi sellaisenaan, mutta siitä syntyy myös herkullisen marjaisa mustikkatuorepuuro. Lisää tuorepuuron joukkoon vaniljakermaa, joka kruunaa unelmaisen mustikkaisen makuelämyksen.

Ainekset (2 hlö)

Tuorepuuro:

Vaniljakerma:

  • 1 dl cashew-pähkinöitä
  • 0,5 dl Aito Kaurajuomaa
  • 2 tl vaahterasiirappia
  • ¼ tl aitovaniljajauhetta
  • ripaus suolaa

Ohjeet

Sekoita kaikki tuorepuuron ainekset ja anna tekeytyä yön yli jääkaapissa tiiviissä astiassa (esim. lasipurkissa). Valmista vaniljakerma liottamalla cashew-pähkinöitä yön yli (tai vähintään kaksi tuntia) runsaassa vedessä. Kun pähkinät ovat lionneet, valuta ja huuhtele ne ja blendaa muiden vaniljakerma-ainesten kanssa sileäksi. Tarjoa tuorepuuro vaniljakerman ja mustikoiden kanssa.

Mustikkatuorepuuro

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Aito Kaurajuoma Mustikka

Juomat

Aito Kaurajuoma