Mokkapalat

Mokkapalat ovat jokaisten juhlien supersuosikki! Aito Luomu tai Barista Kaurajuomalla valmistat nämä suklaiset herkkupalat täysin maidottomina.

AINEKSET

  • 4 dl (260 g) vehnäjauhoja
  • 2 dl (170 g) sokeria
  • 0,75 dl (30 g) tummaa kaakaojauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl ruokasoodaa
  • 0,5 tl suolaa
  • 3 dl Aito Luomu Kaurajuomaa tai Aito Barista Kaurajuomaa
  • 0,5 dl vahvaa kahvia
  • 1 dl rypsiöljyä tai muuta neutraalia öljyä

Kuorrute:

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita n. 28 cm x 18 cm kokoiseen uunivuokaan leivinpaperia. Sekoita ensin kuivat aineet. Lisää joukkoon kaurajuoma, kahvi ja öljy ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada uunivuokaan ja paista n. 25 minuuttia. Testaa tikulla kypsyys.

Sekoita kuorrutteen ainekset kulhossa. Anna mokkapalojen jäähtyä. Kuorruta ja koristele strösseleillä. Huom. Mikäli levität taikinan suurempaan vuokaan, tarkkaile paistoaikaa.

Mokkapalat

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Fazer Aito Kaurajuoma Luomu

Juomat

Fazer Aito Kaurajuoma Barista