Mehevä makaronivuoka

Täyteläinen ja mehevä mac’n’cheese-tyyppinen makaronipaistos syntyy helposti maidottomana ja ilman juustoa. Mausta ei tingitä, kun mukana on Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen! Parsakaali ja sienet täydentävät tämän suosikin maukkaaksi herkuksi.

Ainekset

  • 1 parsakaali
  • 250 g osterivinokkaita tai herkkusieniä
  • oliiviöljyä
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 7 dl makaronia
  • 2 prk Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen
  • suolaa, mustapippuria

Pinnalle

  • korppujauhoa

Tarjoiluun

  • tuoreyrttisilppua

Ohjeet

Irrota parsakaalista nuput ja leikkaa kanta pieniin osiin. Kiehauta parsakaalin palat kevyesti, noin 3 minuutin ajan ja kaada vesi pois. Keitä makaronit 2 minuuttia vähemmän kuin pakkauksen ohjeessa ja kaada vesi pois.

Paista paloitellut sienet oliiviöljyssä, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipulisilppu ja jatka paistamista parin minuutin ajan.

Sekoita makaronit, parsakaalit, sienet ja Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos öljyttyyn uunivuokaan (noin 20×30 cm). Ripottele päälle korppujauhoa ja paista uunissa (225 astetta, kiertoilma) noin 20 minuuttia, kunnes paistoksen pinta on saanut kauniin värin. Tarjoile tuoreyrttisilpun kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen