Mehevä makaronivuoka

Täyteläinen ja mehevä mac’n’cheese-tyyppinen makaronipaistos syntyy helposti maidottomana ja ilman juustoa. Mausta ei tingitä, kun mukana on Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen! Parsakaali ja sienet täydentävät tämän suosikin maukkaaksi herkuksi.

Ainekset

  • 1 parsakaali
  • 250 g osterivinokkaita tai herkkusieniä
  • oliiviöljyä
  • 1 salottisipuli silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 7 dl makaronia
  • 2 prk Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen
  • suolaa, mustapippuria

Pinnalle

  • korppujauhoa

Tarjoiluun

  • tuoreyrttisilppua

Ohjeet

Irrota parsakaalista nuput ja leikkaa kanta pieniin osiin. Kiehauta parsakaalin palat kevyesti, noin 3 minuutin ajan ja kaada vesi pois. Keitä makaronit 2 minuuttia vähemmän kuin pakkauksen ohjeessa ja kaada vesi pois.

Paista paloitellut sienet oliiviöljyssä, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipulisilppu ja jatka paistamista parin minuutin ajan.

Sekoita makaronit, parsakaalit, sienet ja Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen, mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos öljyttyyn uunivuokaan (noin 20×30 cm). Ripottele päälle korppujauhoa ja paista uunissa (225 astetta, kiertoilma) noin 20 minuuttia, kunnes paistoksen pinta on saanut kauniin värin. Tarjoile tuoreyrttisilpun kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaitto ja leivonta

Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen