suklainen Marianne-kakku

Suklainen marianne-kakku on kahvipöydän himotuin herkku ja siinä maistuu ihanasti suklaa ja piparminttu! Tämä maidoton kakku valmistuu Marianne-kekseistä ja karkeista sekä Fazer Aito Kauravispistä. Ihanan suklainen kakku vie kielen mennessään – kokeile reseptiä ja kutsu ystävät kakkukahveille!

Ainekset:

Pohja

Täyte

Kuorrutus

Koristeet

  • Muutama Marianne-karkki murskattuna, syötäviä kukkia ja tuoretta minttua

Ohjeet:

Pinnoita 24-26 cm kakkuvuoan pohja leivinpaperilla. Murskaa Marianne-keksit ja sulata margariini. Yhdistä ja sekoita.

Painele keksiseos kakkuvuoan pohjalle tasaiseksi pohjaksi. Laita kylmään kovettumaan.

Paloittele suklaa ja sulata vesihauteessa tai mikrossa. Murskaa Marianne-karkit esimerkiksi kaulimen avulla muovipussissa. Vaahdota Aito Kauravispi ja lisää sulatettu suklaa sekä Marianne-murska. Sekoita tasaiseksi. Kaada täyte kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Anna hyytyä kylmässä vähintään 3 tuntia, mieluiten yön yli.

Irrota kakku vuoasta ja valmista kuorrutus.

Kiehauta Aito Kauravispi ja lisää joukkoon murskatut Marianne-karkit sekä suklaa. Sekoita tasaiseksi. Kaada kuorrutus kakun päälle niin että kuorrutetta valuu hieman reunoille.

Koristele kakku juuri ennen tarjoilua murskatuilla Marianne-karkeilla ja syötävillä kukilla sekä tuoreella mintulla.

 

 

Fazer Aito Marianne-kakku

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaitto ja leivonta

Fazer Aito Kauravispi