Mango-vaniljaraakakakku

Herkullinen, maidoton mango-vaniljaraakakakku saa makua Fazer Yosa Kauravälipala Mangosta ja Fazer Aito Kaura Vaniljakastikkeesta.

Ainekset

Pohja:

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 10 pientä kivetöntä taatelia
  • 3 rkl neitsytkookosöljyä, sulatettua (voit korvata osan pähkinävoilla)
  • ½ tl Ceyloninkanelia
  • ¼ tl suolaa

Täyte:

Ohjeet

Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (halkaisija n. 20 cm) pohjalle. Sekoita tehosekoittimella kaikki pohjan ainekset, kunnes taikina on tiivistä massaa. Painele taikina irtopohjavuokaan.

Sekoita täytteen ainekset sileäksi tehosekoittimella. Kaada sileä täyte pohjan päälle. Pakasta kakkua vähintään 3 tuntia tai kunnes kakku on jähmettynyt.

Kakku kannattaa ottaa tarjolle hyvissä ajoin, noin 40 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele kakku tuoreilla mansikoilla.

Valmista kakkua voit säilyttää hyvin peitettynä jääkaapissa.

Huom: Voit liottaa pähkinöitä vedessä noin 1-2 tuntia, jotta ne pehmenevät. Huuhtele hyvin ennen käyttöä.

Fazer Aito Mango-vaniljakakku

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauravaniljakastike