Maltan riisi

Maidoton ja gluteeniton Maltan riisi on ihana jälkiruoka vaikkapa joulupöytään. Jälkiruoka kruunataan piparkakkumurulla ja mansikkahillolla.

Ainekset

  • 2 dl vettä
  • 2 dl puuroriisiä (luomu)
  • 10 dl Aito Kaurajuomaa
  • 3 rkl sokeria
  • reilu 1/2 tl suolaa
  • 1 tl aitovaniljajauhetta
  • 1 satsuma
  • 2,5 dl Fazer Aito Kauravispiä
  • n. 10 gluteenitonta piparkakkua
  • n.1 -2 dl mansikkahilloa

Ohjeet

Kiehauta vesi puurokattilassa tai padassa. Lisää riisi ja anna veden imeytyä riisiin. Kaada joukkoon Fazer Aito Kaurajuoma ja keitä puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoitellen n. 45-50 minuuttia tai ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja sokerilla ja anna jäähtyä.

Vispaa Fazer Aito Kauravispi kuohkeaksi. Kun puuro on jäähtynyt, purista joukkoon satsuma ja mausta puuro vaniljalla. Sekoita joukkoon Kauravispi. Koristele annokset piparkakkumurulla ja tarjoa mansikkahillon kanssa.

Fazer Aito Maidoton Maltan riisi

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Fazer Aito Kaurajuoma

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauravispi