Vadelma-kinuski kerrosjälkiruoka

Maidoton kerrosjälkiruoka on herkullinen ja vaivaton vaihtoehto makeannälkään. Maustamalla saat Fazer Aito kauravispistä herkullisen kuohkean vaahdon, jota voit käyttää näyttävän ja helposti koottavan kerrosjälkiruoan päätähtenä. Tässä herkussa maistuu ihanasti kinuski, vadelma ja rouskuva korvapuustigranola.

Ainekset:

(4 pientä annosta)

  • 1 dl pähkinävoita (joko maapähkinävoi, cashewtahna, mantelitahna tai näiden sekoitus)
  • 0,5 dl fariinisokeria
  • 1 tl kookosöljyä
  • ripaus suolaa
  • ½ purkkia Fazer Aito Kauravispiä
  • 150 g kotimaisia vadelmia, joko pakaste tai tuoreita
  • noin 2 dl Fazer Alku Korvapuustigranolaa

Ohjeet:

Lämmitä liedellä kattilassa pähkinävoi, fariinisokeri ja kookosöljy. Sekoittele hiljalleen seosta tasaiseksi pienellä lämmöllä ja lisää lopuksi ripaus suolaa. Anna seoksen jäähtyä.

Vaahdota Fazer Aito Kauravispi kuohkeaksi ja sekoita joukkoon ¾ jäähtyneestä pähkinävoi-sokeriseoksesta.

Kerrosta tarjoiluastiaan kuohkea kinuskivaahto, loput pähkinävoi-sokeriseoksesta, vadelmia ja korvapuustigranolaa.

 

Fazer Aito vadelma kinuski jälkiruoka

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaitto ja leivonta

Fazer Aito Kauravispi