Maidoton suklaamousse
Maidoton suklaamousse vain kahdesta ainesosasta! Voiko jälkiruoka enää tämän helpommaksi tulla? Valmiilla Fazer Aito Kaurakaakaokastikkeella tämäkin maidoton ja vegaaninen herkku syntyy kädenkäänteessä.
4 annosta tai 6 pientä annosta
Valmistusaika: 15 min + jääkaapissa 1-2 tuntia tai yön yli.
Ainekset
- 50-100 grammaa Fazer Pure Dark -suklaata
- 2,5 dl (1 purkki) Fazer Aito Kaurakaakaokastiketta
- Halutessasi lisämakeutusta: 0,5 dl – 1 dl tomusokeria
Ohjeet
Sulata suklaa vesihauteessa ja anna jäähtyä muutaman minuutin.
Vatkaa Fazer Aito Kaurakaakaokastiketta ja lisää joukkoon sulatettu, jäähtynyt suklaa. Jatka vatkaamista, kunnes suklaa on sekoittunut kokonaan joukkoon. Jos haluat lisämakeutta mousseen, vatkaa tomusokeri Kaurakaakaokastikkeen ja sulatetun suklaan joukkoon.
Annostele mousse annosmaljoihin, peitä hyvin ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki: Jos haluat suklaamoussesta tuhdin suklaista, käytä koko levy (100 g) suklaata. Jos haluat suklaamoussesta miedompaa, käytä vähemmän suklaata.
