Maidoton mantelijuusto

Ihana herkkulautanen on täydellinen naposteltava illanviettoihin tai brunsseille! Lautasen kruunaa Aito Kauraruoasta ja mantelijauhosta valmistettu mantelijuusto.

Ainekset

  • 100 g mantelijauhoja (kuorettomista manteleista jauhettua hienoa jauhoa)
  • 1,5 dl Aito Kauraruokaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0,5 tl suolaa
  • 1 tl kuivattuja yrttejä esim. rosmariinia ja timjamia
  • Lisäksi tuoretta timjamia koristeeksi

Ohjeet

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja vuoraa pieni uunivuoka leivinpaperilla. Blendaa mantelijuuston ainekset sileäksi ja kaada massa vuokaan. Tasoita ja koristele tuoreella timjamilla. Paista uunissa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on koostumukseltaan sellainen kuin haluat: mitä enemmän paistat, sitä kiinteämpi juustosta tulee.

Säilytä Mantelijuusto viileässä. Tarjoile mantelijuusto herkkulautasella esimerkiksi gluteenittoman siemennäkkärin, suolakeksien, piparkakkujen, maidottoman suklaan, ananaskirsikoiden ja rypäleiden kera.

Fazer Aito juustolautanen

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauraruoka