KINUSKI-TIRAMISU

Italialainen klassinen tiramisu kinuskilla maustettuna. Kahvi, vanilja ja kinuski ovat yhdessä lyömätön makuyhdistelmä ja tämä herkullinen jälkiruoka on todiste siitä! Reseptissä on käytetty astiaa, jonka koko on 20 × 27 cm, siitä saat 8 kinuski-tiramisupalaa.

AINEKSET

  • 2,5 dl Fazer Aito Kaurakinuskikastiketta
  • 8 kananmunankeltuaista
  • 1000 g mascarponea
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 4 kananmunanvalkuaista
  • 2 dl hienoa sokeria
  • 30 savoiardi-keksiä
  • 4 dl vahvaa kahvia
  •  Fazer Cacao -kaakaojauhetta

Ohje

Vaahdota Fazer Aito Kaurakinuskikastike kiinteäksi sähkövatkaimella.

Vatkaa munankeltuaiset, mascarpone ja vaniljasokeri tasaiseksi taikinaksi toisessa kulhossa käsin.

Vatkaa munanvalkuaiset kolmannessa kulhossa valkoiseksi, kiinteäksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää sokeria vähän kerrallaan ja jatka vatkaamista, kunnes saat kiinteän ja kiiltävän seoksen. Kääntele vaahdotettu Kaurakinuskikastike varovasti valkuaisvaahdon joukkoon lastalla.

Kasta keksien sokeroitu puoli nopeasti kahviin ja aseta kerros keksejä kastettu puoli alaspäin muotin pohjalle. Levitä puolet mascarpone-seoksesta keksikerrokselle ja peitä se uudella kerroksella kahviin kastettuja keksejä. Pursota tai levitä loput mascarpone-seoksesta keksien päälle ja aseta vuoka jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.

Ripottele kaakaojauhetta päälle vasta hieman ennen tarjoilua!

Kolatiramisu Fazer Aito

Reseptissä käytetyt tuotteet

Jälkiruoat

Fazer Aito Kaurakinuskikastike