Kesäinen vegaaninen perunasalaatti

Herkullinen ja vegaaninen perunasalaatti syntyy yksinkertaisista aineksista: uusista perunoista, Fazer Aito Kauraruoka Pippurista ja tuoreesta tillistä. Tarjoile salaatti kesäruoan lisukkeena tai vaikkapa leivän kera.

Ainekset

  • 500 g uusia perunoita (tai n. 10 pientä perunaa)
  • 1 dl Fazer Aito Kauraruoka Pippuri
  • 2 rkl silputtua tilliä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1,5 tl dijon-sinappia
  • ¼ tl suolaa

Ohjeet

Pese perunat hyvin ja keitä niitä suolatussa vedessä, kunnes ne ovat kypsiä, mutta eivät ole liian pehmeitä. Anna perunoiden hieman jäähtyä, ja pilko ne puoliksi tai anna olla sellaisenaan, jos ne ovat pieniä. Sekoita kastike: Fazer Aito Kauraruoka Pippuri, tilli, sitruunamehu, sinappi ja suola ja kaada se perunoiden päälle kevyesti sekoitellen. Tarjoile salaatti haaleana.

Helppo ja nopea perunasalaatti maistuu grilliruokien ja muiden kesäherkkujen lisukkeena.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauraruoka Pippuri