Hedelmäjäädyke
Helppo, helpompi, hedelmäjäädyke! Vispaa Fazer Aito Kauravaniljakastike ja Kauravispi yhteen, mausta sitrushedelmillä ja pääsiäisaterian jälkiruoka on pakastinta vaille valmis. Resepti on maidoton, gluteeniton ja vegaaninen.
Valmistusaika: 20 min + jähmettymisaika yön yli tai minimissään 4 tuntia
Ainekset:
- 2,5 dl Fazer Aito Kauravaniljakastiketta
- 2,5 dl Fazer Aito Kauravispiä
- 1,5 dl tomusokeria
- 4 rkl limen mehua
- 2 rkl sitruunamehua
- yhden sitruunan kuori raastettuna
- yhden limen kuori raastettuna
- n.1,5 dl pieniä mangon paloja
- n.1 dl kiivin paloja
Tarjoiluun:
- lisää hedelmän paloja
Ohjeet:
Vaahdota Fazer Aito Kauravaniljakastiketta ja Fazer Aito Kauravispiä parin minuutin ajan. Lisää tomusokeri, sitruunamehu ja limen mehu ja jatka vaahdottamista, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet. Sekoita lusikalla joukkoon mangon ja kiivin palaset. Kaada hedelmävaahto kakkuvuokaan. Jos vaahtoa jää yli, voit tehdä siitä vaikkapa jäätelötikkuja.
Pakasta yön yli tai neljän tunnin ajan. Ota hedelmäjäädyke pakastimesta noin 30 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele jäädyke hedelmän paloilla ja pilko paloiksi.
