Hedelmäinen riisipuuro

Perinteinen riisipuuro saa uuden raikkaan vivahteen veriappelsiinista, viikunoista, granaattiomeinoista ja itsetehdystä maukkaasta siirapista! Maidoton riisipuuro muuttuu jälkiruuaksi lisäämällä Fazer Aito Kauravispiä!

ainekset (4 annosta)

Puuro

Siirappi

  • 5 veriappelsiinia
  • ½ tl raastettua veriappelsiininkuorta
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 rkl vastapuristettua sitruunamehua
  • 2 rusotähtianista

 

Ohje

Puuro: Keitä puuro riisipakkauksen ohjeiden mukaan vaihtamalla ohjeessa oleva maito Fazer Aito Kaurajuomaan. Anna vanilja- ja kanelitangon keittyä puuron seassa ja poista ne, kun puuro on kypsää.

Siirappi: Purista appelsiinit (noin 3 kpl), jotta saat 2 dl mehua. Kuori ja pilko loput appelsiinit viipaleiksi koristelua varten. Sekoita kattilassa appelsiinimehun joukkoon sokeri, sitruunamehu, veriappelsiinin kuoriraaste ja rusotähtianikset. Keitä siirapiksi noin 5 minuuttia ja anna jäähtyä. Poista tähtianikset.

Annostele puuro kulhoihin, koristele hedelmäsiivuilla ja granaattiomenan siemenillä. Kaada siirappi päälle ja nauti!

Vinkki! Lisää jäähtyneeseen puuroon hieman vispattua Fazer Aito Kauravispiä sekä hyppysellinen sokeria – näin saat aikaiseksi maukaan jälkiruuan!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Juomat

Fazer Aito Kaurajuoma

Juomat

Fazer Aito Kaurajuoma Barista

Ruoanlaittotuotteet

Fazer Aito Kauravispi