Domino Marianne -kakku

Suussasulavan herkullinen ja helppo mansikkainen Domino Marianne -kakku maljassa on ihanan kesäinen herkku! Tämä maljaan koottava laktoositon jälkiruoka sopii täydellisesti vaikka grilliherkkujen jälkkäriksi raikkautensa ansiota – kokeile ihanaa reseptiä ja näet miten malja tyhjenee alta aikayksikön.

Ainekset:

Pohja + keksikerros:

Vaahto:

Väliin ja pinnalle:

  • 2 l mansikoita

Ohjeet:

Mittaa kulhoon Kauravispi ja Fazer Aito Kauravälipala. Sekoita Kauravispi ja Kauravälipala varovasti käsin pallovispilällä sekaisin ja vatkaa vähitellen pehmeäksi, sileäksi vaahdoksi. Älä vatkaa liikaa, jotta seos ei muutu rakeiseksi. Sekoita joukkoon sokerit, limetin mehu ja raastettu kuori sekä Marianne Crush.

Rouhi keksit veitsellä ja lohko mansikat. Levitä puolet kekseistä ison lasikulhon pohjalle. Lisää puolet Kauravispi-Kauravälipala-vaahdosta keksien päälle. Lisää sitten kerros lohkottuja mansikoita ja mansikoiden päälle loput keksirouheesta ja sitten loput vaahdosta. Kokoa kakun pinnalle Marianne-raidat lohkotuista mansikoista. Tarjoile heti!

Fazer Aito Domino Marianne -kakku

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaitto ja leivonta

Fazer Aito Kauravispi

Välipalat

Fazer Aito Kauravälipala

Välipalat

Fazer Aito Kauravälipala Mansikka