Domino Marianne -kakku
Suussasulavan herkullinen ja helppo mansikkainen Domino Marianne -kakku maljassa on ihanan kesäinen herkku! Tämä maljaan koottava laktoositon jälkiruoka sopii täydellisesti vaikka grilliherkkujen jälkkäriksi raikkautensa ansiota – kokeile ihanaa reseptiä ja näet miten malja tyhjenee alta aikayksikön.
Ainekset:
Pohja + keksikerros:
- 350 g Domino Marianne-keksejä
Vaahto:
- 4 dl Fazer Aito Kauravispiä
- 250 g Fazer Aito Kauravälipala (maustamatonta tai mansikka)
- 4 rkl sokeri
- 2 tl vaniljasokeri
- 2 kpl limen mehu ja raastettu kuori
- 1 dl marianne crush- rouhetta tai murskattuja marianne- karkkeja
Väliin ja pinnalle:
- 2 l mansikoita
Ohjeet:
Mittaa kulhoon Kauravispi ja Fazer Aito Kauravälipala. Sekoita Kauravispi ja Kauravälipala varovasti käsin pallovispilällä sekaisin ja vatkaa vähitellen pehmeäksi, sileäksi vaahdoksi. Älä vatkaa liikaa, jotta seos ei muutu rakeiseksi. Sekoita joukkoon sokerit, limetin mehu ja raastettu kuori sekä Marianne Crush.
Rouhi keksit veitsellä ja lohko mansikat. Levitä puolet kekseistä ison lasikulhon pohjalle. Lisää puolet Kauravispi-Kauravälipala-vaahdosta keksien päälle. Lisää sitten kerros lohkottuja mansikoita ja mansikoiden päälle loput keksirouheesta ja sitten loput vaahdosta. Kokoa kakun pinnalle Marianne-raidat lohkotuista mansikoista. Tarjoile heti!
