banaanipannukakut

Nämä maukkaat banaanipannukakut syntyvät helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Mansikkaista makua pannareihin tuo Aito Kauravälipala Mansikka. Varaa paistamiseen pinnoitettu paistinpannu ja ohut spatula, joiden kanssa pannareiden paistaminen sujuu kuin tanssi.

AINEKSET (Noin 6 kpl)

  • 2 kypsää banaania
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 1 prk Aito Kauravälipala Mansikkaa
  • Koristeluun: maun mukaan Aito Kauravispiä, marjoja ja banaanisiivuja

Ohjeet

Annostele kaikki raaka-aineet, paitsi puolukat tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lämmitä pinnoitettu paistinpannu miedolla keskilämmöllä liedellä. Ota noin 0,5 dl taikinasta pannulle ja muodosta pieni pannukakku. Paista 1 ½ – 2 minuuttia, käännä ja paista vielä noin 1 ½ minuuttia, kunnes pannukakku on kypsä. Siirrä sivuun ja paista loput pannarit. Tarjoa pannukakut lämpiminä esimerkiksi Aito Kauravälipala Mansikan, kuohkeaksi vaahdotetun Aito Kauravispin, puolukoiden ja banaanisiivujen kera.

Puolukkaiset banaanipannukakut

Reseptissä käytetyt tuotteet

Ruoanlaitto ja leivonta

Fazer Aito Kauravispi

Välipalat

Aito Kauravälipala Mansikka