Miksi Aito?

Aito on tuoteperhe, joka tarjoaa kasvipohjaisia vaihtoehtoja juomiin, ruoanlaittoon ja välipalaksi. Maukkaat tuotteemme saavat alkunsa kotimaisilla kaurapelloilla, joiden satoa pidetään yhtenä maailman korkealuokkaisimmista viljatuotteista.

 

Terveellisen elämän ilosanomaa

Tavoitteemme on levittää terveellisemmän elämän ilosanomaa. Kaura sisältää runsaasti kuitua, joka saa suoliston toimimaan sukkelasti, sekä beetaglukaania, joka vähentää kolesterolin imeytymistä kimmoisiin kehoihimme. Lisäksi kaurasta saa myös iki-ihanaa sinkkiä, rautaa, magnesiumia, tyydyttymätöntä rasvaa ja hiilihydraatteja.

Kauraa Suomesta

Kaura on maailman suomalaisin viljelykasvi. Se nauttii kesän pitkistä valoisista päivistä ja märkäkin maistuu kullankeltaisten peltojen populaatiolle enemmän kuin laki sallii – pohjoisen ilmaston lyhyet, mutta rankat sadejaksot nimittäin tekevät kaurastamme maailman paraslaatuisinta.

Aidon tarina

Aito sai alkunsa, kun kolme veljestä Itä-Suomesta päättivät kehittää uutta syötävää kaurasta, tuosta pohjoisen omasta superfoodista. Perheyhtiö Kaslinkin Kymijoen varrella Korialla sijaitsevalla tuotantolaitoksella pistettiin toimeksi, ja ensimmäinen Aito-tuote näki päivänvalon syksyllä 2017. Eikä siinä alettu laakereilla lepäilemään: Aito on sen jälkeen laajentunut kokonaiseksi tuoteperheeksi, joka tarjoaa kaurapohjaisia vaihtoehtoja juomaksi, välipalaksi, ruoanlaittoon ja leivontaan. Syksyllä 2019 tapahtuikin sitten suuria, kun Kaslinkista ja Aidosta tuli osa toista suomalaista perheyritystä, ja tarina jatkuu osana Fazeria!

Vastuullista tuotantoa alusta loppuun

Kaikki Aito-tuotteet valmistetaan kotimaisesta kaurasta, hyödyntäen mahdollisimman paljon lähialueiden laadukkaita raaka-aineita. Korian tuotantolaitoksellamme kaikki brändituotteemme valmistetaan biokaasun voimalla, ilman että ilmaan tupruteltaisiin turhia päästöjä. Myös pakkaus on ympäristötietoisten mieleen: se kun on ekologista kartonkia, joka on helppo kierrättää.