Sillä luontokin meidät ruokkisi

Fazer Aito tuo luonnon parhaat antimet osaksi arkeasi. Me näet veikkaamme, että jos luonto saisi valita, se jättäisi maidon lehmille. Siksi vAIHDOIMME LEHMÄT PELTOON JA KORVASIMME MAIDON KOTIMAISELLA KAURALLA. TULOKSENA SYNTYI MONEEN MAKUUN SOPIVA FAZER AITO -TUOTEPERHE, JOLLA KORVAAT VAIVATTA YHDEN JOS TOISENKIN MAITOTUOTTEEN.

Fazer Aito jälkiruokakastikkeet nyt kaupoissa

Herkulliset Fazer Aito -uutuudet Kaurakinuski– ja Kaurakaakao-jälkiruokakastikkeet ovat monipuolisia kavereita leivontaan ja jälkiruokiin. Käytä sellaisenaan vaikkapa jäätelön kanssa tai vispaa kuohkeaksi vaahdoksi ja käytä leivonnaisten täytteenä tai pursotuksena.

Nämä Suomessa valmistetut herkut sisältävät kotimaista kauraa ja ovat kaiken muun hyvän lisäksi gluteenittomia, maidottomia, soijattomia, palmuöljyttömiä ja vegaanisia!

testaa uutuuksia näissä herkuissa!

Inspiroidu toinen toistaan herkullisemmista jälkiruoka- ja leivontaresepteistä, jotka valmistat Kaurakinuski- ja Kaurakaakaokastikkeillamme nopeammin kuin ehdit sanoa ”Hyvää ilman maitoa”!

Banoffee pie lasissa

Suklaahippuletut

Mutakakku

Kerrosvanukas

Fazer Aito Kaurajuoma Barista

Kahvin paras kaveri on suomalaisilla kaurapelloilla kasvanut Fazer Aito Kaurajuoma Barista. Sen avulla valmistat täyteläisimmän kauralatten ja kuohkeimman vaahdon cappuccinoon.

Lue lisää

Fazer Aito Ruuanlaittoon

Fazer Aito Kauraruoka

Fazer Aito Kauraruoka Pippuri

Fazer Aito Kauraruoka Juustonmakuinen

Fazer Aito Kauraruoka Paahdettu sipuli

FAzer Aito -tuoteperhe

Kotimaisesta kaurasta valmistettu Fazer Aito tarjoaa maidottomia vaihtoehtoja juomaksi, välipalaksi, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tutustu tuotteisiin!

Lisää reseptejä

Fazer Aito -tuotteilla kokkailu on maidottoman hyvää ja helppoa! Sivuiltamme löydät runsaasti reseptejä kaikkiin tilanteisiin arjesta juhlaan, suolaiseen ja makeaan, kokkailuun ja leivontaan. Vaihda vaivatta maito Aitoon näillä vinkeillä!

Katso kaikki reseptit!

Muista myös Fazer Yosa -kauravälipalat! 

Kauravälipala päivässä pitää luonnon lähellä. Kaunista arkesi hedelmillä ja marjoilla ja kokeile Fazer Yosa -kauravälipaloja myös smoothieen tai marjojen kanssa.

Suuta päin, sanoi lusikka kauravälipalassa!