Fazer aito luontokisa

Kisa on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille ja luontokuvansa lähettäneille! Ruka-arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. 

 

Suomen oma kasvipohjainen Fazer Aito -kauratuoteperhe täyttää kokonaiset 5 vuotta! Synttärivuoden kunniaksi pääset osallistumaan Fazer Aito Luontokisaan, jossa voit voittaa upean elämysmatkan sekä paikkasi parrasvaloissa! 

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa mahtavan kanoottiseikkailun itsellesi ja ystävällesi Rukalla majoituksineen. Lisäksi, osallistumalla kisaan omalla luontokuvallasi saattaa kuvasi komeilla MTV3 Sää-lähetyksessä – siis aivan oikeasti telkkarissa! Siis siinä, missä Pekka Poutakin on! Siis siinä, jota katsovat lähes kaikki suomalaiset! Mitä vielä odotat?

23.1.2022 mennessä lähetetyt kuvat osallistuvat kuvakisaan, jossa 42 parasta kuvaa valitaan MTV3:n Sää-tv-lähetykseen. Rukan elämysmatkan arvontaan voi osallistua kuitenkin aina 31.1. saakka eikä siihen osallistuminen edellytä kuvan lähettämistä. Löydät tarkemmat kilpailusäännöt tämän sivun lopusta.

HUOM! Kuvakisan osallistumisaika päättyi 23.1.2022. Voit kuitenkin vielä osallistua Ruka-arvontaan!

Kuvakisa: Luontokuvasi MTV3 Sää -OHJELMAAN

Saamme inspiraatiomme Fazer Aito -kauratuotteiden kehitykseen Suomen luonnosta. Siksi haluamme säilyttää sen ainutlaatuisuuden myös tuleville sukupolville. Haastammekin nyt sinut ottamaan valokuvan talvisesta Suomen luonnosta ja lähettämään sen meille alla olevalla lomakkeella. Raatimme valitsee voittajakuvat, jotka pääsevät MTV3-kanavalle sekä Seitsemän että Kymmenen uutisten Sää-ohjelmatunnukseen helmikuussa 2022. Samalla osallistut Rukan elämysmatkan arvontaan.

Toimi näin:
Nappaa valokuva, jossa näkyy tavalla tai toisella Suomen luonto ja lähetä se meille alla olevalla lomakkeella. Etunimesi sekä paikkakuntasi tulevat näkyviin Sää-lähetyksen alku- ja lopputunnukseen ohessa näkyvän esimerkkikuvan mukaisesti. Lähetä kuvasi 23.1.2022 mennessä!

HUOM! Kuvakisan osallistumisaika päättyi 23.1.2022. Voit kuitenkin vielä osallistua Ruka-arvontaan!

Arvonta: voita elämysmatka Rukalle

Kaikki kuvansa lähettäneet osallistuvat samalla arvontaan, mutta voit osallistua myös ilman kuvaa pelkkään elämysmatkan arvontaan. Fazer Aito ja Ruka yhdessä tarjoavat ainutlaatuisen luontokokemuksen Rukan kauniissa maisemissa kesällä 2022. Palkintoon sisältyy paitsi 3 yön majoitus RukaValley28 Studiossa sekä illallinen kahdelle ravintola Camp Kitchenissä, myös upea yön yli kanoottiretki Oulangalle yhdessä eräopas ja luontokuvaaja Mikko Santasalon kanssa! Retken aikana opas ohjaa teidät kauniille vesiputoukselle ja kaikki retkeen tarvittava kuuluu luonnollisesti palkintoon mukaan: Kanootit, kuljetukset, majoitus tuvassa sekä ruoka. Saat mukaasi myös upeita ammattilaiskuvaajan ottamia kuvia retkestänne!

Toimi näin:
Osallistu elämysmatkan arvontaan alla olevalla lomakkeella 31.1.2022 mennessä. Voit osallistua myös ilman kuvaa, mutta tällöin menetät mahdollisuuden päästä MTV3:n Sää-lähetykseen omalla luontokuvallasi.

 

Osallistu klikkaamalla alla olevaa nappia!

Huom! Kuvakisan osallistumisaika päättyi 23.1.2022 eli emme ota enää luontokuvia vastaan. Voit kuitenkin osallistua vielä pelkkään Ruka-matkan arvontaan.

OSALLISTU TÄSTÄ

 

Jos nappi ei toimi, klikkaa tästä!

 

 

Fazer AIto & Ruka yhdessä luonnon puolesta

Fazer Aitoa ja Ruka-Kuusamon Matkailua yhdistävät halu toimia vastuullisesti sekä arvostus luontoa ja paikallisia puhtaita raaka-aineita kohtaan. Kuusamon luonto on Euroopan viimeinen erämaa, jonka haluamme säilyttää elämyksenä kaikille – nyt ja tulevaisuudessa. Jatkamme näiden asioiden eteenpäin viemistä yhteistyössä myös vuonna 2022!

KILPAILUN säännöt

 

JÄRJESTÄJÄ

Oy Karl Fazer Ab (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa

Y-tunnus: 0202669-3

 

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään yli 16-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

 

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN?

Kampanja alkaa 5.1.2022 ja päättyy 31.1.2022. Voit osallistua kampanjaan lomakkeella osoitteessa fazeraito.fi/luontokisa. 23.1.2022 mennessä lähetetyt luontokuvat osallistuvat kuvakisaan, jossa 42 parasta kuvaa valitaan MTV3 Sää -lähetykseen mukaan ohjelman alku- ja lopputunnukseen. 31.1.2022 mennessä yhteystietonsa jättäneet osallistuvat lisäksi Rukan elämysmatkan arvontaan. Arvontaan osallistuminen ei edellytä kuvan lähettämistä.

 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan seikkailuelämys Ruka-Kuusamoon kesälle 2022. Palkinto on käytettävissä 1.6. – 31.8.2022.  Palkinnon arvo on n. 2050€ (alv 0%). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Elämykseen kuuluu:

 • 3vrk majoitus RukaValley28 Studio
 • Illallinen kahdelle Ravintola Camp Kitchenissa
 • Yön yli kanoottiretki Oulangalle oppaan kanssa:
  • Kanootit (melat, liivit, kuivasäkit, kuljetukset)
  • Opaspalvelut, retken oppaana toimii eräopas & luontokuvaaja Mikko Santasalo
  • Käynti vesiputouksella retken varrella
  • Ruoka & juomat (välipalat x2, aamiainen, päivällinen)
  • Majoitus varaustuvassa
  • Kuljetukset (Ruka-Oulanka-Ruka)
  • Retkikuvat voittajan käyttöön

Voittajalla tulee matkalla olla omasta takaa:

 • Säänmukainen ulkoiluvarustus
 • Juomapullo
 • Reppu tai kassi
 • Makuupussi
 • Makuualusta tai lakana (tuvassa on patjat)

Arvonnan voittaja arvotaan viim. 13.2.2022. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 5 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse tämän antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Fazerilla on oikeus julkaista voittajan nimi Fazerin ja Fazer Aidon sosiaalisen median kanavissa.

 

MTV3 Sää -lähetyksiin päätyvät 42 voittajakuvaa valitsee markkinointitoimisto Dagmar Oy. Vain 23.1.2022 mennessä lähetetyt kuvat osallistuvat kuvakisaan. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Fazer käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla. Fazer luovuttaa osallistujien yhteystiedot ja kuvat markkinointitoimisto Dagmar Oy:lle, joka valitsee voittajakuvat. Dagmar Oy luovuttaa voittajakuvat ja etunimet MTV3:lle, joka julkaisee ne sää-lähetyksessä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fazerin tietosuojaselosteesta: https://www.fazergroup.com/fi/tietosuoja/

 

OIKEUDET KAMPANJAN PUITTEISSA TOIMITETTUUN MATERIAALIIN

Osallistumalla kampanjaan osallistuja vakuuttaa, että hän on luonut kampanjaan toimittamansa materiaalin (”Kampanjamateriaali”) itse tai mikäli Kampanjamateriaalin on luonut kolmas taho (esim. valokuvaaja), saanut tältä suostumuksen osallistua Kampanjamateriaalilla kampanjaan näiden ehtojen mukaisesti. Osallistuja vakuuttaa, että Kampanjamateriaali ei loukkaa lakia, hyvää tapaa, kolmansien oikeuksia, tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet mukaan lukien, kunniaa, yksityisyyttä taikka liikesalaisuutta tai ole muulla tavalla näiden sääntöjen vastainen. [Osallistujan tulee muun muassa huolehtia siitä, että Kampanjamateriaalissa näkyvä henkilö on antanut suostumuksen osallistumisesta kampanjaan näiden ehtojen mukaisesti, ja ettei Kampanjamateriaalissa ole näkyvissä kolmansien osapuolten tavaramerkkejä (esim. kuvassa näkyvä kolmannen osapuolen logo)].

Osallistumalla kampanjaan toimittamalla Kampanjamateriaalin kampanjasivun kautta osallistuja antaa Fazerille ilman eri korvausta rajoitetun käyttöoikeuden Kampanjamateriaaliin. Tämän käyttöoikeuden nojalla Fazerilla on oikeus käyttää Kampanjamateriaalia kampanjan markkinoinnin yhteydessä sosiaalisen median kanavissa ja Fazerin verkkosivuilla. Kaikkeen muuhun Kampanjamateriaalin käyttöön kysymme aina erikseen luvan osallistujalta.

 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Fazer Aito vastaa kampanjaan liittyvästä arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

 

MUUT EHDOT

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

 

Kampanja ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.