Fazer Aito ja Fazer Yosa
– Luonnostaan yhdessä

Meitä yhdistävät juuret pohjoisessa maaperässä: Kaikki tuotteemme saavat voimansa kotimaisesta kaurasta, joka kestää pohjoisen viimassa ja nauttii sen valoisasta, vaikkakin viileästä, kesästä. Yhdessä olemme enemmän.

Yhdessä olemme enemmän.

Fazer Aito ja Fazer Yosa valmistavat laadukkaita, terveellisiä ja herkullisia kauratuotteita suomalaisesta kaurasta.

Kilpailimme pitkään toisiamme vastaan kauramarkkinan herruudesta ja yritimme todistaa maistuvamme vielä toistakin paremmalta. Kun huomasimme, miten samanlaiset arvot ja tavoitteet meillä tosiasiassa onkaan, kilpailuasetelma alkoi kuitenkin näyttää hullunkuriselta.

Päätimme alkaa rakentaa molempien haaveissa siintävää tulevaisuutta yhdessä tuumin. Tulevaisuutta, jossa muutamme askel kerrallaan, miten maailma syö. Menemällä kohti vastuullisempaa ja terveellisempää tulevaisuutta autamme luontoa säilymään myös seuraaville sukupolville. Yhdessä voimme saavuttaa enemmän.

Tule sinäkin mukaan matkalle, jonka määränpäänä on parempi huominen. Se on helppoa, sillä meillä on kauraa jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Kauratuotteemme sopivat kaikille.

Tutustu kevään uutuuksiin!

Fazer Aito Kauraherkut

Fazer Yosa Protein Mustikka

Fazer Yosa Kauravälipala Mango

Kaslink Aito on nyt Fazer Aito!

Kaslink Aito on nyt Fazer Aito! Viime vuonna perheyritys Kaslink ja kaurapohjainen Aito-tuoteperhe liittyivät osaksi toista suomalaista perheyritystä, Fazeria. Uusi nimemme näkyy vähitellen myös tuotepakkauksissa, Aito-kauravälipaloista alkaen. Nimi muuttuu, mutta maku on aitoa Aitoa!

Tutustu tuotteisiin!

Tutustu Fazer Aito -tuotteisiin

Tutustu Fazer Yosa -tuotteisiin