Fazer Yosa on nyt Fazer Aito

Tutut Fazer Yosa -suosikit hyppäsivät osaksi Fazer Aito -tuoteperhettä.

Fazer Yosa on tullut suomalaisille tutuksi yli 20-vuotisen taipaleensa aikana laajalla valikoimalla kauravälipaloja. Fazer Yosa ja Fazer Aito ovat yhdistäneet jo aiemmin voimansa kertoakseen yhteisistä juuristaan suomalaisilla kaurapelloilla. Yhdessä kaurabrändimme ovat kampanjoineet vastuullisempien ja terveellisempien ruokailutottumuksien puolesta. Nyt yhteiselossa otetaan seuraava askel, kun Fazer Yosa sulautuu Fazer Aitoon, joka juhlii tänä syksynä jo 5-vuotissynttäreitään. 

 

Fazer Yosa on nyt Fazer Aito

 

Fazer Yosa kauravälipalat ovat nyt Fazer Aito kauragurtteja

Tutut Fazer Yosa -kauratuotteet ovat nyt osa Fazer Aito -tuoteperhettä. Mutta ei huolta, niiden reseptit ja herkulliset maut pysyvät ennallaan, vain pakkaus ympärillä muuttuu. 

Fazer Aito -tuoteperheeseen siirtyvät:

  • Fazer Yosa Greek Style Maustamaton 400 g
  • Fazer Yosa Kauravälipala Mango 400 g
  • Fazer Yosa Kauravälipala Vanilja 400 g
  • Fazer Yosa Kauravälipala Metsämarja 400 g ja 2 x 125 g

Uudistuksen myötä Fazer Yosa -proteiinivälipalat (entiseltä nimeltään Yosa Sport) Protein Mustikka ja Marjamix sekä luomuvälipalat Fazer Yosa Kauravälipala Mustikka & Banaani luomu ja Sitrus luomu poistuvat valikoimasta.

Fazer Aito -perheeseen yhdistyvät entiset Fazer Yosa -tuotteet on helppo tunnistaa kaupan hyllyltä, sillä uudet pakkaukset on merkitty selkeästi Tuttu Yosa-suosikki -logolla. Kätevää, eikö? 

Tutustu uusiin pakkauksiin alla!

Tutut Fazer Yosa -maut nyt uusissa pakkauksissa:

Fazer Aito Greek Style Maustamaton

Tuttu Yosa-klassikko Greek Style on yhtä raikas kuin ennenkin, nyt vain uudessa pakkauksessa ja uudella Fazer Aito -nimellä. Kotimainen kauravälipala sopii niin sellaisenaan nautittavaksi kuin ruuanlaittoonkin. Se on vegaaninen eikä sisällä lainkaan lisättyä sokeria. 

Tutustu tuotteeseen >

Fazer Aito Kauragurtti Mango

Suosittu Yosa Mango on nyt Fazer Aito Kauragurtti Mango. Se on kotimainen, vegaaninen ja fermentoitu herkullinen kauravälipala, joka sisältää maitohappobakteereita. Tuotteella on myös Sydänmerkki ja Avainlippu.

Tutustu tuotteeseen >

Fazer Aito Kauragurtti Vanilja

Fazer Aito Kauragurtti Vanilja sopii koko perheen välipalahetkiin. Raikas vaniljanmakuinen gurtti toimii erinomaisesti myslin tai marjojen kanssa, kokeile myös jälkiruokana! Entinen Fazer Yosa Kauravälipala Vanilja, nykyinen Fazer Aito Kauragurtti Vanilja, on vegaaninen ja fermentoitu, erinomainen kasvipohjainen vaihtoehto jogurtille!

Tutustu tuotteeseen >

Fazer Aito Kauragurtti Metsämarja

Fazer Yosa -suosikkimaku Metsämarja on nyt Fazer Aito Kauragurtti Metsämarja! Herkullinen lusikoitava kauravälipala, jossa kauraan yhdistyvät raikkaat marjat puolukka, mustikka ja mansikka. Kotimainen Fazer Aito -välipala on kasvipohjainen ja se sisältää maitohappobakteereita. Tuotteella on Sydänmerkki ja Avainlippu.

Tutustu tuotteeseen >

Kaikki Fazer Aito -tuotteet

Oletko jo tutustunut Fazer Aito -kauratuoteperheeseen? Kaikille sopivat ja maistuvat vegaaniset ja maidottomat kaurajuomat, kauravälipalat sekä ruuanlaitto- ja leivontatuotteet löydät sivuiltamme.

Tutustu tuotteisiin >