Uudet kauragurtit – Makeus vain hedelmistä ja marjoista

Kasvipohjaisten kauravälipalojemme perhe kasvoi! Kaurafanit ovat toivoneet meiltä välipaloja, joihin ei olisi lisätty sokeria ja täällähän kuunneltiin: Uudentyyppiset, pehmeänmakuiset Fazer Aito -kauragurtit saavat makeutensa vain marjoista ja hedelmistä. 

Uuden sukupolven Fazer Aito -kauragurtit 

Kasvipohjaisilta tuotteilta toivotaan usein samanlaisia maku- ja laatuominaisuuksia kuin maitopohjaisilta tuotteilta. Uudet Fazer Aito -kauragurtit onkin kehitetty maku edellä, ja niissä on entistäkin miellyttävämpi, pehmeä ja jogurttia muistuttava rakenne. Uusien kauragurttien makeus on peräisin vain hedelmistä ja marjoista, eikä niissä käytetä keinotekoisia makeutusaineita. Tuotteilla on Sydänmerkki ja kotimaisuudesta kertova Avainlippu, ja ne ovat gluteenittomia ja vegaanisia. Kauragurtit sisältävät kasviproteiinia, B2-, B12- ja D-vitamiinia sekä kalsiumia.

Uudet Makeus vain -kauragurtit

Fazer Aito Kauragurtti Banaani

Herkullinen kauravälipala koko perheelle. Makeus vain hedelmistä!

Raikas gurtti maistuu vaikkapa myslin kanssa. Välipala on täydennetty kalsiumilla ja vitamiineilla B2, B12 ja D2. Se on lisäksi runsasproteiininen ja sisältää maitohappobakteereja. Tuote on maidoton ja gluteeniton ja sille on myönnetty Avainlippu ja Sydänmerkki. Siis täydellinen kasvipohjainen vaihtoehto jogurtille! Saatavilla 400 g pakkaus ja duo-pack 2 x 125 g.

Tutustu tuotteeseen >

Fazer Aito Kauragurtti Mansikka & banaani

Herkullinen maidoton kauravälipala. Se maistuu kesäisen raikkaalle mansikalle ja banaanille. Makeus vain hedelmistä ja marjoista!

Mainio välipala on täydennetty kalsiumilla ja vitamiineilla B2, B12 ja D2 ja se sisältää lisäksi hyvää tekeviä maitohappobakteereja. Gurtti on gluteeniton ja sille on myönnetty myös Avainlippu-merkki ja Sydänmerkki. Erinomainen kasvipohjainen vaihtoehto jogurtille! Saatavilla 400 g pakkaus sekä duo-pack 2 x 125 g.

Tutustu tuotteeseen >

Fazer Aito Kauragurtti Mango-Passion

Herkullinen gluteeniton välipala. Makeus vain hedelmistä!

Raikas mangon ja passion makuinen gurtti toimii erinomaisesti myslin tai marjojen kanssa. Kauravälipala on täydennetty kalsiumilla ja vitamiineilla B2, B12 ja D2, ja sisältää lisäksi hyvää tekeviä maitohappobakteereja. Tuotteelle on myönnetty sydänmerkki ja avainlippu. Loistava kotimainen, maidoton ja gluteeniton kasvipohjainen vaihtoehto jogurtille! Saatavilla 400 g pakkaus sekä duo-pack 2 x 125 g.

Tutustu tuotteeseen >