Uudet kauragurtit – Makeus vain hedelmistä ja marjoista
Kasvipohjaisten kauravälipalojemme perhe kasvoi! Kaurafanit ovat toivoneet meiltä välipaloja, joihin ei olisi lisätty sokeria ja täällähän kuunneltiin: Uudentyyppiset, pehmeänmakuiset Fazer Aito -kauragurtit saavat makeutensa vain marjoista ja hedelmistä.
Uuden sukupolven Fazer Aito -kauragurtit
Kasvipohjaisilta tuotteilta toivotaan usein samanlaisia maku- ja laatuominaisuuksia kuin maitopohjaisilta tuotteilta. Uudet Fazer Aito -kauragurtit onkin kehitetty maku edellä, ja niissä on entistäkin miellyttävämpi, pehmeä ja jogurttia muistuttava rakenne. Uusien kauragurttien makeus on peräisin vain hedelmistä ja marjoista, eikä niissä käytetä keinotekoisia makeutusaineita. Tuotteilla on Sydänmerkki ja kotimaisuudesta kertova Avainlippu, ja ne ovat gluteenittomia ja vegaanisia. Kauragurtit sisältävät kasviproteiinia, B2-, B12- ja D-vitamiinia sekä kalsiumia.