Pääsiäisen herkullinen menu

Pääsiäinen on jo ihan kulman takana! Keräsimme yhteen parhaita Fazer Aito -reseptejä pääsiäispöytään. Ihanan värikkäät lisäketahnat ovat ilo myös silmälle. Alkupalojen kanssa suosittelemme täyteläistä hummusta, joka on koristeltu kauniisti vihanneskranssilla. Maistuisivatko pääruokana italialaiset herkut gnocchit, risotto tai pasta? Vai pohjoismainen erikoisuus Jansson, tällä kertaa maustetuilla munakoisoilla vegaaniseksi taiottuna? Jälkiruokapöytään meillä on kaksi hurmaavaa kylmää ratkaisua, helppo hedelmäjäädyke tai runsas jäätelökakku. Päiväkahville leivotaan suolainen parsapiirakka, tai vaikka lasten kanssa suloiset pupukoristellut kuppikakut. Inspiraatiota keväiseen pöytään!

Värikkäät lisäketahnat

Hummus ja vihanneskranssi

Gnoccheja ja ruusukaalia

Sienirisotto salvialla

Pehmeän pippurinen parsakaalipasta

Vegaaninen Jansson

Gluteeniton parsapiirakka

Helppo hedelmäjäädyke

Pääsiäisen kuppikakut

Suklaamoussekakku

Kinuski-suklaajäätelökakku