Olemme mukana Nenäpäivässä auttamassa maailman lapsia

Olemme mukana Nenäpäivässä auttamassa maailman lapsia! Nenäpäivänä kerätyillä varoilla tuetaan pitkäkestoista kehitysyhteistyötä Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Keräystuotolla eri järjestöt edistävät lasten koulutusta, turvaa, terveyttä ja ravinnonsaantia. Vuonna 2019 Nenäpäivä auttaa lapsia 17 maassa Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

– Lähellä sydäntämme on erityisesti hyvän ravinnon turvaaminen kaikille maailman lapsille. 10 euron lahjoituksella saadaan pieni kasvimaa jo neljälle kotitaloudelle, ja 20 eurolla ravintoa kuukaudeksi köyhälle perheelle. Lisäksi on tärkeää jakaa tietoa tehokkaista ja ympäristön kannalta kestävistä viljelymenetelmistä, kertoo Kaslinkin markkinointi- ja viestintäjohtaja Susanna Kallio.

Virallista Nenäpäivää vietetään perjantaina 8. marraskuuta. Kaslink Aito on mukana auttamassa lahjoituksella sekä erilaisilla Nenäpäivätempauksilla syksyn aikana. Autetaan yhdessä – voit tehdä lahjoituksen Kaslinkin nettilippaaseen osoitteessa https://www.nenapaiva.fi/nettilipas/105234.

Ensiluokkaisesta kotimaisesta kaurasta valmistetut Kaslink Aito -tuotteet auttavat korvaamaan yhden jos toisenkin maitotuotteen kaurapohjaisella. Aito-tuoteperhe tarjoaa vaihtoehtoja juomiin, välipaloihin, ruoanlaittoon ja leivontaan. Kaikki Aito-tuotteet valmistetaan ympäristöä ja luonnon upeita raaka-aineita kunnioittaen – jotta luonto säilyisi myös seuraaville sukupolville.