Makua syksyyn!
t: Fazer Aito

Fazer Aito tuo Suomen luonnon parhaat antimet ruokapöytääsi

Syksyllä on helppo herkutella satokauden vihanneksilla, sienillä ja marjoilla, ja nauttia kotimaisen luonnon runsaista antimista. Syksy saattaa tuoda mukanaan myös monenlaista kiirettä, mutta siinäpä Fazer Aito -tuotteet rientävät apuun! Taatusti helppoa, nopeaa ja herkullista – ja tietysti ilman tippaakaan maitoa.

Jos luonto saisi valita, uskomme, että se jättäisi maidon lehmille. Siksi vaihdoimme lehmät peltoon ja korvasimme maidon kotimaisella kauralla. Fazer Aito -tuotteilla korvaat vaivatta yhden jos toisenkin maitotuotteen syksyn aterioilla.

Parhaat reseptit maukkaampaan syksyyn löydät alta!

parempiin aamuihin

Jotkut aamut ovat kiireisempiä kuin toiset. Varaa niitä hetkiä varten jääkaappiin Fazer Aito & Fazer Yosa -kauravälipaloja, jotka voit lusikoida suoraan suuhun tai napata vaikka mukaan. Ne pitävät sinut kylläisenä lounaaseen saakka. Kiireisen aamun pelastaa myös illalla jääkaappiin tekeytymään laitettu herkullinen kaurainen tuorepuuro!

Tuorepuuro x 3

Kuningatar-smoothiebowl

Luksus-tuorepuuro

salamanNopeat Lounaat

Arkilounas täytyy saada pöytään nopeasti! Maidottomaan, munattomaan ja vegaaniseen omelettiin uppoaa lähes mitkä tahansa satokauden vihannekset. Parsakaalipasta saa lempeää pippurisuutta Fazer Aito Ruokakaura Pippurista. Pestopasta on helppojen lounaiden kunkku – kokeile pyöräyttää pesto tällä kertaa itse!

Vegaaninen omeletti

Pehmeän pippurinen parsakaalipasta

Vihreä pastasalaatti

Välipalaa huutaa suu

Teitpä töitä sitten kotoa käsin, toimistolla tai rakennustyömaalla, välipalahetkistä kannattaa pitää kiinni. Surauta aamulla smoothie ja pakkaa reppuun mukaan iltapäivän nuupahdusta karkoittamaan. Syksyn sienisato katoaa herkullisiin muffineihin, jotka on helppo ottaa mukaan tai napsia muffini kerrallaan jääkaapista.

Maidoton marjapirtelö

Sienimuffinit

Virkistävä vihersmoothie

AH, Viikonloppu!

Viikonloppuna on aikaa kypsytellä ruokaa hieman pidempään ja nauttia ihanasta syksyn sadosta syvine makuineen. Sienirisotto saa lisämakua salviasta. Helpon kasvislasagnen salaisuus on Fazer Aito Ruokakaura Juustonmakuinen. Gnocchien ja ruusukaalien yhdistelmä hurmaa vannoutuneenkin kaalinvihaajan. Kaikki niin herkullista ja maidotonta, tietysti!

Munakoiso-kesäkurpitsalasagne

Gnoccheja ja ruusukaalia

Sienirisotto salvian kera

Akuuttiin makeannälkään

Älkää ymmärtäkö väärin. Uskomme terveelliseen ruokaan, joka ravitsee mieltä ja kehoa. Arjessa jaksaa, kun syö kevyesti ja ravitsevasti. Mutta herkuttelu on aivan yhtä tärkeää! Tässäpä siis suussasulavat, helpot ja nopeat reseptit niihin hetkiin, kun sokerihammasta kolottaa.

Vohvelitötteröt

Vegaaninen mutakakku

Banoffee pie lasissa

Fazer Aito Barista

Kuulutko niihin, joiden arki ei rullaa ilman aamukahvia? Lorauta kahviisi samettista Fazer Aito Kaurajuoma Baristaa. Tämän kotimaisen suosikkituotteen avulla valmistat täyteläisimmän kauralatten, herkullisimman jääkahvin ja kuohkeimman vaahdon cappuccinoon.

Lue lisää

Fazer Yosa

Fazer Yosa -kauragurteissa yhdistyvät herkulliset kotimaiset marjat ja kaura.

Maidottomat ja laktoosittomat Fazer Yosa Kauravälipalat maistuvat aamupalalla, iltapalalla ja välipalana. Lisää kauravälipalan joukkoon esimerkiksi granolaa, muroja tai marjoja, tai nauti sellaisenaan. Ne ovat myös loistava pohja esimerkiksi tuorepuuroille ja smoothieille – vain mielikuvitus on rajana!

Lue lisää