Kaurapohjaiset Aito-tuotteet pitävät nälän loitolla Pori Jazzissa

Kotimainen kauratuoteperhe Kaslink Aito on tänäkin vuonna Pori Jazzin yhteistyökumppani. Aito tarjoaa niin suolaisia kuin makeita herkkuja sekä festarialueella että pääsymaksuttomassa Jazz-puistossa. 

Jazz-puiston Aito-vohvelikahvilassa on myynnissä ruokaisia, suolaisia vohveleita ja makeita vohveleita marjojen, Aito-vaahdon ja vaahterasiirapin kera. Lisäksi valikoimassa on mango-chiavanukasta ja suklaa-banaanileipää Aito-vaahdolla, sekä myös kahvia ja muita juomia.

Konserttialueella nälkäisiä festarikävijöitä palvelee Aito x Oh My Goodness -ravintola, joka on toteutettu yhteistyössä helsinkiläisen Oh My Goodness -kahvilan kanssa. Kasvispainotteista ja terveellistä festariruokaa tarjoavan ravintolan valikoimista löytyvät muun muassa Aito-varhaisperunasalaattia, Jalotofua ja fenkolimuhennosta sisältävä Aito Mättö ja tikka masala -henkinen Aito Masala.

Konserttialueen Aito Baarissa voi herkutella perinteisillä maitopohjaisilla drinkeillä Aito-pohjaisina. Lisäksi Aito-baristat valmistavat cappuccinoja konserttialueella sen aukioloaikana. Lapsiakaan ei ole unohdettu: Pori Jazz Kidsissä lapset pääsevät maistelemaan veloituksetta Aito Kauravälipaloja. Lisäksi koko Porin alueella kiertelevä Aito-polkupyörä antaa maistiaisia Aito-tuotteista.

– Pori Jazz tavoittaa paljon meille tärkeää kohderyhmää, ja tapahtumassa on aina aito meininki. Haluamme kohdata Jazz-kävijöitä tarjoamalla herkullisia ja yllättäviäkin makuelämyksiä kotimaisesta kaurasta. Kukaan ei viihdy festareilla nälkäisenä! Kaslinkin markkinointi- ja viestintäjohtaja Susanna Kallio sanoo.

Kallion omaa suosikkiannosta ei tarvitse kauaa miettiä.

Ehdottomasti perinteinen vohveli. Päälle marjoja, vaahterasiirappia ja iso kasa Aito Kauravispistä valmistettua Aito-vaahtoa. Mitä enemmän, sitä parempi!