Kaslink Aito on mukana Lumilautaliiton Kids on Board -kiertueella – Luvassa hauskanpitoa lumilautailun parissa

Kaurapohjainen Aito-tuoteperhe on mukana kumppanina Suomen Lumilautaliiton Kids on Board -hankkeessa, joka tutustuttaa lapsia lumilautailun pariin. Kids on Board -kiertue käynnistyy marraskuussa, ja maaliskuun loppuun mennessä kiertue vierailee noin sadassa koulussa eri puolilla Suomea. Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Kids on Board -hanke tavoitti 10 000 lasta, mikä on tavoitteena myös tänä vuonna.

Lumilautaliitto toteuttaa Kids on Board -hankkeen yhteistyössä Liikkuva koulu- ja Ilo kasvaa liikkuen -hankkeiden kanssa. Hankkeen tavoitteena on tutustuttaa esikoululaisia ja 1.-3. luokkalaisia lapsia lumilautailuun ja innostaa heitä harrastuksen pariin. Koulukiertueella luokat pääsevät temppuilemaan ja tutustumaan eri välineisiin, ja samalla lapset saavat ensikosketuksen lumilautailuun turvallisessa ja hauskassa ympäristössä.

Kiertueen suojelijana toimii Aito-brändin lähettiläs Enni Rukajärvi, ja kiertueen muita kumppaneita ovat Kaslink Aidon lisäksi Burton Snowboards ja Ski.fi.

– Haluamme olla mukana tukemassa Ennille tärkeää hanketta ja terveellistä ruokavaliota liikkumisen rinnalla. Kids on Board tuo liikkumisen iloa ja onnistumisen kokemuksia lapsille eri puolilla Suomea. Samalla lapset pääsevät hauskalla tavalla kokeilemaan lumilautailua, vaikkei tunturia omasta kotikaupungista löytyisikään, kertoo Kaslinkin markkinointi- ja viestintäjohtaja Susanna Kallio.

Lisätietoja Kids on Board -hankkeesta löytyy osoitteesta http://www.fsa.fi/kilpailuttapahtumat/tapahtumat/kids-board/