Kaslink Aito lanseeraa lapsille omat Aito Kauravälipalat yhdessä Angry Birdsin kanssa

Kotimainen kauratuoteperhe Aito laajenee: Uudet Aito Kauravälipalat on suunniteltu erityisesti perheen pienimpien makuun sopivaksi. Aito lanseeraa lasten itse valitsemat uutuusmaut Mansikka-banaanin ja Päärynä-vaniljan yhdessä Rovion ja Angry Birdsin kanssa, ja värikkäät hahmot ovat lennähtäneet myös tuotepakkauksiin. Uutuudet tulevat myyntiin elokuussa 2019.

Pehmeän lusikoitavien Aito Kauravälipalojen lapsille suunnatut uutuusmaut valmistetaan kotimaisesta, gluteenittomasta täysjyväkaurasta. Maidottomat, laktoosittomat ja gluteenittomat kauravälipalat saavat makeutensa hedelmästä. Herkulliset maut Mansikka-banaani ja Päärynä-vanilja ovat lasten itse valitsemia.

– Jo 81 prosenttia* suomalaisista on kokeillut kasvipohjaisia tuotteita, ja viime vuoteen verrattuna käyttö ja kokeilu ovat lisääntyneet etenkin lapsiperheissä. Lapsilta on kuitenkin puuttunut oma, lasten makuun suunniteltu kauravälipala. Yhteistyössä Angry Birdsin kanssa haluamme tavoittaa aivan uuden kohderyhmän, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Susanna Kallio.

Yhdessä Angry Birdsin kanssa lanseerattavat uutuusmaut tulevat myyntiin elokuussa.