Fazer Aito on jälleen mukana auttamassa Nenäpäivässä

Nenäpäivää vietetään 12. marraskuuta, ja Fazer Aito on jälleen mukana auttamassa maailman lapsia. Tänä vuonna kampanja muistuttaa kiitoksen tärkeydestä, ja 15. Nenäpäivässä muistellaankin menneitä ja kiitetään kaikkia keräykseen vuosien aikana osallistuneita.

Nenähahmo Vierailukeskuksessa

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Nenäpäivän lahjoituksilla tuetaan maailmalla lasten koulutusta, terveyttä, turvaa ja ravinnonsaantia. Avun vie perille yhdeksän suomalaista järjestöä, joiden pitkäkestoisilla kehitysyhteistyöhankkeilla tuetaan maailman kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

– Nenäpäivä on hyvällä asialla iloisella ja hauskalla otteella. Tämä tärkeä yhteistyö sopii hyvin Fazer Aito -tuoteperheen arvoihin, joten olemme jälleen innolla mukana, kertoo Senior Marketing Manager Susanna Brummer Fazerilta.

Nenäpäivää vietetään perjantaina 12. marraskuuta. Fazer Aito on mukana auttamassa omalla Nenäpäivälahjoituksella sekä erilaisilla tempauksilla. Nenäviikon aikana kaikista Fazer Cafén myydyistä vegaanisista, Fazer Aito Kaurajuomaan leivottavista pistaasikierteistä lahjoitetaan 50 senttiä Nenäpäiväkeräykseen. Nenäviikolla vierailukeskuksessa on myynnissä Nenäpäivän herkkukasseja, joiden tuotoista lahjoitamme osan Nenäpäiväkeräykselle, ja myös Nenähahmo on tavattavissa vierailukeskuksella torstaina 4.11.

Tule mukaan auttamaan – voit tehdä lahjoituksen Fazer Aidon nettilippaaseen osoitteessa www.nenapaiva.fi/fazeraito