Nenäpäivä-keräykseen voi vielä osallistua!

Nenäpäivää tarvitaan tänä syksynä enemmän kuin koskaan. Koronan vaikutukset ovat osuneet kipeimmin juuri heikoimmassa asemassa oleviin maailman lapsiin. Pandemia vaarantaa pitkäjänteisellä työllä saavutetut parannukset lasten asemaan. Nenäpäivän kehitysyhteistyökohteissa tarvitaan apua, jotta lasten on myös koronan keskellä mahdollista saada koulutusta, riittävästi ravintoa ja tarvittavat rokotukset sekä huolenpitoa ja turvaa. Nenäpäivän avun vie perille yhdeksän suomalaista järjestöä. Keräysvaroin autetaan lapsia kehitysyhteistyöhankkeilla 17 eri maassa Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

– Tänä poikkeuksellisena aikana haluamme olla mukana auttamassa lapsia, joiden elämäntilanteet olivat jo ennestään vaikeat. Haluamme kantaa oman kortemme kekoon, kantaa vastuuta ja kutsumme mukaan Fazer Aidon ystävät kautta maan. 5 euron lahjoituksella pääsee jo kaksi lasta kuukaudeksi kouluun, 20 eurolla hankitaan ravintoa kuukaudeksi köyhälle perheelle, kertoo kategoria- ja brändijohtaja Susanna Kallio Fazerilta.

Nenäpäivää vietettiin perjantaina 13. marraskuuta. Keräys on tuottanut tänä vuonna ennätyksellisen summan, mutta keräys on vielä auki ja siihen voi osallistua käymällä Fazer Aito nettilippaassa osoitteessa https://www.nenapaiva.fi/fazeraito