Fazer Aito mukana Helsinki Cup jalkapalloturnauksessa

Tänä vuonna 130 vuotta täyttävä Fazer on ollut pitkään tukemassa yhtä maailman suurinta juniorijalkapalloturnausta, Helsinki Cupia. Vuodesta 1976 lähtien pelatun turnauksen rooli lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä yhteisöllisyyden edistäjänä on säilynyt läpi vuosikymmenten. Helsinki Cup on suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.

”Yhteistyö Helsinki Cup -turnauksen kanssa hyvin Fazerin arvomaailmaan. Jalkapallo lajina yhdistää erilaisista taustoista tulevia ihmisiä ja mahdollistaa harrastamisen monella eri tasolla. Helsinki Cup on mainio tapa tukea lasten ja nuorten urheilua, mutta myös tuoda esille Fazerin laajaa tarjoomaa energiaa ja hyvää mieltä tuovien tuotteiden valikoimassa” kertoo Fazerin viestintäjohtaja Liisa Eerola.

Täällä kohtaat Fazerin

Fazerilla on turnauksessa kolme nimikkokenttää: Fazer Aito-kenttä, Reissumies-kenttä ja Fazer Jyväshyvä -kenttä. Reissumies-eväsleipiä on mahdollista ostaa kaikista alueella olevista kioskeista. Fazer-tuotteita pääsee maistelemaan myös alueella liikkuvien maistatuskärryjen luona, jaamme esimerkiksi juotavia Fazer Aito Kauravälipaloja. Lisäksi turnaukseen osallistuvilla on mahdollisuus voittaa maukkaita tuotepalkintoja alueella kiertävän Love The Ball Center-rekan kilpailuissa.