Fazer Aito jälleen mukana Kartonkikilpailussa

Olemme taas mukana edistämässä kartonkipakkausten kierrättämistä

Kartonkikilpailun uusi kilpailuvuosi pyörähti käyntiin elokuussa koulujen alkaessa, ja Fazer Aito on jälleen mukana haastamassa koululaisia kertomaan Fazer Aito -kaurajuomatölkkien ja Fazer Aito Juotava Kauravälipala -pakkausten oikeaoppisesta kierrättämisestä vähintään sadalle ihmiselle.

Kartonkikilpailu on kartonkitölkkien kierrätystä edistävä kampanja koululuokille. Kampanjassa koululuokat tekevät kartonkikierrätykseen liittyviä haasteita ja kilpailutehtäviä 1.-2. -luokkalaisten ja 3.-6. -luokkalaisten sarjoissa. Kilpailun järjestää kartonkipakkausten valmistaja Tetra Pak Ruotsissa ja Suomessa. Viime vuonna kilpailuun osallistui Suomessa 3641 oppilasta 180 luokalta ympäri Suomen. Osallistujamäärä kasvoi tuhannella oppilaalla viime vuodesta.

 

Fazer Aito osallistui Kartonkikilpailuun viime vuonna ensimmäistä kertaa

– Oli hienoa nähdä, miten paljon vaivaa lapset olivat nähneet kilpailutehtävien suorittamiseksi, vieläpä näin koronavuonna. Osallistujia ja hyviä töitä oli todella paljon, kertoo brändi- ja kategoriapäällikkö Susanna Brummer Fazerilta.

–Kartonkikilpailu on hieno tapa lisätä tietoutta kartonkipakkausten kierrättämisestä. Kartonki on arvokas raaka-aine, joka pystytään uusiokäyttämään hyvin, eli kierrättäminen on tärkeää, Brummer jatkaa.

Kilpailuaika jatkuu maaliskuuhun saakka. Voittajaluokkien oppilaat saavat palkinnoksi 90 päivän Digi Aku Ankka -tilauksen. Lisäksi kaikki palkitut koululuokat pääsevät maistelemaan Fazer Aito Juotavia Kauravälipaloja.