Fazer Aito ja Ruka-Kuusamo Matkailu ry jatkavat yhteistyötään – Kaurapohjaiset tuotteet ilahduttavat lumilomailijoita

Fazer Aito Ruka-kuusamo

Fazer Aito ja Ruka-Kuusamon matkailualue jatkavat viime vuonna alkanutta yhteistyötään, ja Fazer Aito näkyy Rukalla koko kevättalven ajan. Yhteistyön tavoitteena on lisätä kaurapohjaisten tuotteiden kokeilua ja jakaa monipuolisia käyttövinkkejä lumilomailijoille.

Kotimainen Fazer Aito -kauratuoteperhe tarjoaa maidottomia vaihtoehtoja juomiin, ruoanlaittoon ja leivontaan sekä välipalaksi. Viime vuonna alkanut yhteistyö innostaa tekemään pieniä valintoja kasvipohjaiseen suuntaan myös loma-aikana ja kokeilemaan uusia makuelämyksiä arjesta irrottautuneena. Viime vuonna erityisesti Fazer Aito Kaurajuomaan tehdyt ja Fazer Aito Kauravispillä kruunatut vohvelit olivat matkailijoiden keskuudessa suosittuja.

”Saimme kampanjasta viime vuonna erinomaista palautetta, ja oli selvää, että jatkamme yhteistyötä myös tänä vuonna. Teettämämme kuluttajatutkimuksen* mukaan 63 % suomalaisista haluaisi syödä enemmän kasvipohjaista ruokaa. Haluamme innostaa kokeilemaan uusia vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikeittiössä luonnon helmassa, pohjoisen puhtaasta luonnosta ja talviulkoilusta nautiskellessa. Esimerkiksi kaurajuoma taipuu todella moneen aina pulla- ja lettutaikinasta kahvin kaveriksi, kertoo Fazer Aito -tuoteperheestä vastaava Senior Marketing Manager Susanna Brummer Fazerilta.

Ruka-Kuusamon matkailualue oli tuoteperheelle luonteva kumppani, sillä Fazer Aitoa ja Ruka-Kuusamon matkailualuetta yhdistää arvostus puhdasta luontoa kohtaan.

”Uskomme luonnon hyvää tekevään vaikutukseen ja edustamme aktiivista elämäntapaa. Meille on annettu Kuusamon luonto, Euroopan viimeinen erämaa, jossa toimimme vastuullisesti voidaksemme tarjota ihmisille elämyksiä – nyt ja tulevaisuudessa”, toteaa toimitusjohtaja Mats Lindfors Ruka-Kuusamon Matkailu ry:stä.

 

Fazer Aito ilahduttaa lumilomalaisia

Fazer Aito näkyy Ruka-Kuusamon matkailualueella koko talvikauden ajan. Hiihtolomaviikoilla 8-10 ja pääsiäisenä Saaruan huipulla sijaitsevassa Polar Baarissa vietetään Vohveli Happy Houria, ja Ski-Inn-majoitusten asukkaat pääsevät kokeilemaan käteviä, pieniä retkipakkauksia Fazer Aito Kaurajuoma Baristaa. Rukankylässä puolestaan voi herkutella kaakaomaistiaisilla. Lisäksi Fazer Aito näkyy Ruka-Kuusamon matkailualueella monipuolisesti eri mediapinnoilla diginäytöiltä suksitelineisiin ja hissien porttivahteihin koko talvikauden ajan. Tapahtumista ja Vohveli Happy Hourin ja kaakaomaistiaisten ajankohdista voi lukea tarkemmin osoitteessa www.ruka.fi/aitomeininki.

Herkulliset nuotioletut Fazer Aito Kaurajuoma Baristalla

Fazer Aito Kauravispi ja nuotioletutPerinteinen taikina nuotiolettuihin syntyy helposti kaurajuomaan tehtynä. Täyteläinen Fazer Aito Kaurajuoma Barista on kätevä tuote erityisesti silloin, kun jääkaappitilasta on pulaa, sillä se säilyy avaamattomana huoneenlämmössä. Täyteläinen juoma sopii erittäin hyvin lettutaikinaan tai vaikkapa lämpimän kaakaojuoman valmistukseen. Lisää reseptejä osoitteessa fazeraito.fi/reseptit!

Ainekset

Ohjeet

Sekoita lettutaikinan ainekset vispilällä tasaiseksi ja anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Paista lettuja öljyssä pannulla nuotiolla pari minuuttia per puoli. Herkuttele hillon ja kuohkeaksi vatkatun Fazer Aito Kauravispin kera.