Luo tanssistudio omaan olohuoneeseen – Aito tarjoaa ammattitanssija Jasmin Gesellen tanssitunteja!

Oletko aina halunnut aloittaa tanssimisen? Nyt se on mahdollista myös kotoa käsin! Fazer Aito tarjoaa ammattitanssija Jasmin Gesellen tanssitunteja koko toukokuun ajan. Voit valita Jasminin verkkosivuilta mieleisen tanssitunnin juuri silloin, kun sinulle sopii – tunteja löytyy niin aloittelijoille kuin jo edistyneemmille tanssijoille.

Jasminin verkkosivuilta jasmingeselle.com löydät runsaasti erityylisiä tanssitunteja, ja Aito tarjoaa osan tunneista kaikille ilmaiseksi! Aidon tarjoamat, ilmaiset tanssitunnit löydät otsikon Fazer Aito x Jasmin alta. Aito tarjoaa sivustolla uusia tunteja viikoittain koko toukokuun ajan.

Mikä kiinnostaisi eniten – vauhdikas tunti musiikkivideoiden tyyliin, täynnä asennetta oleva Commercial Heels -tunti vai Street-tunti junioreille?

Tutustu Jasminiin

Tanssija ja tanssinopettaja Jasmin Geselle aloitti tanssimisen jo 7-vuotiaana kilpatanssilla, josta siirtyi muutaman vuoden jälkeen show-, disco- ja street-tanssin pariin. Kilpailemisen Jasmin aloitti vuonna 2003, ja ensimmäisen Suomen mestaruutensa Jasmin voitti jo samana vuonna. Sen jälkeen Jasmin on kilpaillut ja saavuttanut useita mitaleja tanssijana ja koreografina niin Suomessa kuin EM-kilpailuissakin. Vuonna 2013 Jasmin voitti naisten Performing arts -soolon suomenmestaruuden, ja maailmanmestaruuskilpailuissa vuonna 2014 Jasmin ylsi 7. sijalle.

Vuonna 2012 Jasmin osallistui Nelosen Dance-ohjelmaan, ja Jasmin on tanssinut mm. Kasmirin, JVG:n, Benjaminin, Matt Terryn ja Andrea Bocellin taustalla. Jasmin on osallistunut myös TV-ohjelmiin kuten Tähdet tähdet, Voitolla yöhön ja X-factor. Tällä hetkellä Jasmin toimii ABREUn tanssijana ja koreografina.

Tutustu tunteihin

Commercial dance
Tämän tunnin vauhdikkaat koreografiat muistuttavat musiikkivideoilla nähtyä tanssia sekä artistien taustatanssijoiden liikkeitä. Tästä tanssityylistä ei menoa ja meininkiä puutu!

Commercial Heels
Korkkarit jalkaan ja tanssimaan! Commercial Heels- tunnilla tanssitaan korkokengät jalassa. Tyylillisesti naisellista ja voimaannuttavaa! Korkkareiden lisäksi nappaa mukaan ripaus asennetta!

Street-tunti junioreille
Lähde mukaan joraamaan! Tunnilla tanssitaan päivän hitteihin ja koreografiat muistuttavat musiikkivideoilla nähtyä tanssia. Nappaa juomapullo viereen ja anna tanssin riemun viedä!