Aito joulu 2022: Parhaat joulureseptit

Joulun kasvisreseptit kaikille

Aito joulu maistuu kaikille! Joulupöydän antimet sopivat kaikille sekaanista vegaaniin, kun vaihdat maidon, kerman ja crème fraîchen kaurapohjaisiin Fazer Aito -tuotteisiin. Tältä sivulta löydät parhaat maidottomat joulureseptit, joista suurin osa on myös gluteenittomia.

Tiesitkö, että riisipuuro ei voi palaa pohjaan, kun sen keittää maidon sijasta kaurajuomaan? Tai että kaikki joulun laatikot onnistuvat maidottomana, laktoosittomana ja vegaanisena? Oikeastaan kaikki parhaat jouluruuat voit tehdä myös kasvipohjaisina. Löydät helpot ja taatusti herkulliset reseptit alta. Hyvää vegejoulua!

Top 3 joulupuurot

Joulupuuroja on jos jonkinlaista. Tässä kolme sivustomme suosituinta Fazer Aito -joulupuuroreseptiä. Kokeilisitko tänä vuonna riisipuuron kauraisaa haastajaa, uunissa valmistuvaa vaniljaista riisipuuropaistosta vai keitteletkö perinteisen riisipuuron Fazer Aito Kaurajuoma Baristaan?

Kaurainen joulupuuro

Maidoton riisipuuro

Vaniljainen riisipuuropaistos

SUOLAISEEN PÖYTÄÄN

Etsitkö kaikille juhlavieraille sopivia perinteisiä jouluruokia? Tässä niitä olisi! Joulun laatikot valmistat helposti vegaanisina Fazer Aito -tuotteilla, rosollin päälle vaahdotetaan Fazer Aito Kauravispi ja maukas sienisalaatti valmistuu uudella Fazer Aito Ruokafraichella!

Porkkanalaatikko

Maidoton sienisalaatti

Bataattilaatikko

Lanttulaatikko

Maa-artisokkalaatikko

Joulun jälkiruuat

Tuhdin jouluillallisen jälkeen on tietysti makeiden herkkujen aika. Kokeile viime joulun hitiksi noussutta helppotekoista Piparkakkujäätelöä tai Vihreiden kuulien ystävän ehdotonta suosikkijäätelöä. Molemmat kasvipohjaiset jäätelöt valmistuvat kuin itsestään pakastimessa. Joulupöydän kruunuksi suosittelemme upeaa Joulujäätelökakkua tai Jouluhalkoa.

Vihreitä Kuulia -jäätelö

Joulujäätelökakku

Piparkakkujäätelö

Piparkakku-kakku

Uunipäärynät

Talvinen valkosuklaakakku

Jouluhalko

Manteli-taatelikakku

Suklaamousse

top 3 RUOKALAHJAT

Mitä lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Joulun toivotuimpiin yllätyksiin kuuluvat itse tehdyt ruokalahjat. Lahjo ystävää Suklaatryffeleillä, ilahduta Pähkinä-karamelliruuduilla tai kääräise paperiin herkullista Joulutoffeeta.

JOULUTOFFEE

suklaatryffelit

Pähkinä-karamelliruudut

kOKEILE MYÖS NÄITÄ!

Nappaa talteen myös nämä herkulliset joulureseptit, jotka sopivat nautittavaksi vaikka koko joulukuun ajan.

Juustolautanen

Maltan riisi

Lämmin suklaajuoma

Joulumysli

Piparkakut

Mausteinen herkkukahvi

Osallistu jouluiseen arvontaan

Arvomme herkullisia Fazer-joulupaketteja joulukuun ajan Instagram-tilillämme @fazer.aito. Seuraa meitä somessa, osallistu arvontoihin ja voita jouluisia herkkuja!

Fazer Aito Instagramissa >

lisää maidottomia FAZER aito -reseptejä

Katso kaikki reseptit >