Enni haastaa luontoon

Kaslink Aito ja Enni Rukajärvi haastoivat viime syksynä Suomen koululaiset liikkumaan luonnossa! Kilpailuun tuli runsaasti hakemuksia, joiden joukosta Enni valitsi kolme suosikkiaan finaaliin. Yleisöäänestyksessä kilpailun voitti Kotkan Ruonalan koulun 5B – Paljon onnea! Voittaaluokka lähtee maaliskuussa leirikouluun Rukalle yhdessä Ennin kanssa!

Ennin luontohaaste kokosi luokkien luontotarinoita

Millainen on teidän luokan rakkaustarina luonnon kanssa? Kävittekö syksyn aikana etsimässä suunnistusrasteja liikuntatunnilla? Tai tunnistamassa sienilajeja, marjastamassa tai tutustumassa muuhun metsän luontoon? Oletko käynyt koiran kanssa kävelyllä pururadalla, tai grillasitko herkkuja nuotion äärellä?

Ennin luontohaasteessa koululuokat kertoivat omia luontomuistojaan ja tarinoita siitä, miten luonto oli syksyn aikana mukana niin koulupäivissä kuin vapaa-ajassa. Enni valitsi kaikkien kilpailuun tulleiden hakemusten joukosta finaaliin kolme suosikkiaan: Joensuun Heinävaaran koulun 4. luokan, Kotkan Ruonalan koulun 5B:n ja Lapuan yläkoulun 7B:n. Yleisöäänestyksessä kilpailun ja leirikoulumatkan Rukalle yhdessä Ennin kanssa voitti Kotkan Ruonalan koulun 5B!

 

 

Tutustu finalisteihin!

Heinävaaran koulun 4. luokka

Ruonalan koulun 5B

Lapuan yläkoulun 7B

”Olen aina tykännyt olla luonnossa, ja parhaat koulumuistotkin liittyvät kavereiden kanssa ulkona olemiseen. Toisinaan matikantunti vaihtui lennosta liikuntatunniksi ja hiihtolenkiksi, jos ulkona oli hyvä sää. Haluan kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan luonnossa, koska siitä on tullut minulle aina hyvä mieli!”

Enni Rukajärvi